Виконавче провадження. Якщо відкрити новий рахунок в банку - його не заблокують?

• Автор теми Автор теми TheyCallMeOnMyCellphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 5K
Підкажіть будь ласка, чи є вирогідність домовитись з виконавцем на добровільну оплату і розбити її на платежі?
Спробувати завжди варто. Деколи виконавці йдуть на компромісні рішення.

Я маю заплатити 25646 грн за експертизи для суду. Виконавче провадження було відкрито в Жовтні, з того часу я заплатив 2646 грн. Вчора мені заблокували в приват банку рахунки, я подзвонив свому виконавцю і вислав йому заяву про те що я хочу, щоб мій головний рахунок був визначений як поточний рахунок для здійснення видаткових операцій.

Він щось мугикав, ніби я перший хто це йому сказав що таке є. Тобто як я розумію це все, це є моє право, щоб в мене як боржника був один рахунок з обмеженням на 13400 грн в місяць, я правильно шаблон заповнив і підписав електронним підписом.

Завтра буду йому дзвонити знову, бо відітєлі в них сьогодні коли я дзвонив не було світла в канторі. Просто якось це не дуже все втілює віру що він розблокує міг головний рахунок..

Це є закон про те що я як фізична особа маю право щоб мати один рахунок на здійснення видаткових операцій - Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України щодо особливостей взаємодії органів державної виконавчої служби та приватних виконавців при визначенні поточного рахунку фізичної особи - боржника у банку для здійснення видаткових операцій
Тобто я маю право вимагати щоб вони розблокували і тільки обмежили один рахунок, хіба ні? Якщо він завтра відмовить, то що робити дальше? В когось є досвід з таким?

Також - Якщо я відкрию собі новий рахунок в Пумб Банку, який не входить до банків які приєднанні до автоматичної системи блокування, то які шанси того що той рахунок проживе пару місяців? Цікаво б було почути досвід інших в цьому всьому.
В мене виконавчі, нічого не допоможе якщо відкрити рахунок в іншому банку. Всі рахунки блокуються. Я відправив лист шаблоном і мені відразу відкрили рахунок поточний і можна знімати 14 200 грн. В той самий день вже можна було користуватись.

Спробувати завжди варто. Деколи виконавці йдуть на компромісні рішення.
Підкажіть будь ласка,у мене виконавче провадження з лютого 22 року, бізнес позика. Потім війна..в результаті вони зняли за 1 місяць,і після цього нічого не вираховується.Працюю офіційно

Підкажіть будь ласка,у мене виконавче провадження з лютого 22 року, бізнес позика. Потім війна..в результаті вони зняли за 1 місяць,і після цього нічого не вираховується.Працюю офіційно
В чому саме ваше запитання?

В чому саме ваше запитання?
Хотелось бы узнать почему не высчитывают,судового решение не было,а виконавче висит.Возможно ли из-за военного положения не высчитывают 20 процентов?

Хотелось бы узнать почему не высчитывают,судового решение не было,а виконавче висит.Возможно ли из-за военного положения не высчитывают 20 процентов?
Якщо не було судового рішення,то нема і виконавчого листа. Без нього не відкривають ВП. А якщо нема ВП,немаі постанови про відрахування

В 22-му році провадження могли відкрити і через виконавчий напис нотаріуса. Подивіться постанови в дії, має бути інформація

В 22-му році провадження могли відкрити і через виконавчий напис нотаріуса. Подивіться постанови в дії, має бути інформація
приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу
Бригіда Володимир Олександрович

Masherr Дід Читайте по ссылке. Там есть о нем.
Статус приватного нотаріуса Бригіда Володимир Олександрович - запит до: Міністерство юстиції України

CD94B48C-83DE-4D25-8172-D4F73F25F238.webp

А разве связи нет? Вп откуда берётся — с потолка?
І що з того?
Закон обратної дії не має. Тобто якщо на момент вчинення нотаріального напису нотарь мав ліцензію, то документ вважається законним доти, поки в судовому порядку не буде доведено протилежне. Вчіть матчастину перед тим як щось стверджувати.
Цей документ переданий на виконавця який має повне право і всі підстави його виконувати всіма доступними правовими методати.

Да и исполнитель мог видно тоже заглохнуть
Міг.
А міг просто не виконувати нічого, бо ледарь. Як був в мене по одному з проваджень.
Навіть арешт карток не робив... але це вже інша історія.

І знову таки - навіть виконавець тут ніяким боком, тому що він надіслав виконавчого листа на бухгалтерію, в якому чітко сказано про відрахування в межах певної фіксованої суми до повного погашення.
Останнє виходячи з посту форумчанки.

Назад
Угорі