Виконавче провадження: як проходить списання коштів?

• Автор теми Автор теми vadimas2011
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 5K

vadimas2011

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
126
vadimas2011 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, відкрили вп, заблокували рахунки, заробітна плата буде приходить на ці рахунки? Якщо і буде то я з цих коштів матиму право користуватись 14.400 на місяць?Вони самі не знімають кошти з карти на погашення вп?
Чи можна з заблокованих коштів сплатити вп?

Останнє редагування:
Доброго дня, відкрили вп, заблокували рахунки, заробітна плата буде приходить на ці рахунки? Якщо і буде то я з цих коштів матиму право користуватись 14.400 на місяць?Вони самі не знімають кошти з карти на погашення вп?
Доброго дня.
У вас два варіанта.
Якщо зарплатня не перевищує 14200 на місяць, вам буде досить надіслати виконавцю заяву на розблокування рахунку і визначення його видатковим.
Вам буде доступна сума у розмірі 14200 на місяць.
Якщо вища, то можно спробувати повністю зняти арешт з зарплатного рахунка.
Але за умови що на нього не було інших надходжень.
Взірці заяв є на форумі.

Щодо зняття коштів з рахунку виконавчою - можуть і будуть це робити, якщо не отримають від вас того що я вище написав.
Коли отримають заяву ту чи іншу - вже ні.
Вірніше у варіанті з 14200 - зможуть зняти все що буде вище цієї суми на карті.

Ну і якщо у вас офіціалка - будуть вираховувати 20% із зарплатні.

Чи можна з заблокованих коштів сплатити вп?
14 200,якщо вже бути точним. Виконавець може надіслати платіжне доручення і банк буде змушений всі наявні кошти переказати на сплату ВП

Доброго дня.
У вас два варіанта.
Якщо зарплатня не перевищує 14200 на місяць, вам буде досить надіслати виконавцю заяву на розблокування рахунку і визначення його видатковим.
Взірці заяв є на форумі.

Щодо зняття коштів з рахунку виконавчою - можуть і будуть це робити, якщо не отримають від вас того що я вище написав.

У виконавця вказана тільки електронна почта. Заяву можна на ел. Пошту йому скинути? Чи треба звонити і відправляти укрпочтою?

Доброго дня.
У вас два варіанта.
Взірці заяв є на форумі.

Якщо десь більше пів року на карту тіки зп заходить, то можна скинути виконавцю заяву на розблокування зарплатного рахунку?

У виконавця вказана тільки електронна почта. Заяву можна на ел. Пошту йому скинути? Чи треба звонити і відправляти укрпочтою?
Можно.
Я все відправляв на Електронку.
Але якщо на електронку, заява має бути підписана вашим електронним підписом (КЕП).
Якщо десь більше пів року на карту тіки зп заходить, то можна скинути виконавцю заяву на розблокування зарплатного рахунку?
Звичайно

Можно.
Я все відправляв на Електронку.
Але якщо на електронку, заява має бути підписана вашим електронним підписом (КЕП).

Звичайно
Дякую, по побачила що майже рік назад мені туди ляпнуло 300 грн з Скарбнички, то подумала, шо все пропало) думаю виписки за пів року йому вистачить😌

Вони будуть знімати кошти з карти доти доки не перекриється вся сума борга я так розумію? І після виплати вп закриється і розблокується рахунок, правильно?

Доброго дня.
У вас два варіанта.
Взірці заяв є на форумі.

А якщо зарплата 7000,то теж 20 відсотків можуть враховувати?

Хоч 3000...
20% з офіційних доходів ваших.
І будуть списувати поки не закриють борг? То їм роками прийдеться списувати.То так навіть краще,якщо тільки 20 відсотків.Така собі реструктуризація виходить

І будуть списувати поки не закриють борг? То їм роками прийдеться списувати.То так навіть краще,якщо тільки 20 відсотків.Така собі реструктуризація виходить
Вірно мислите)
Якщо в них не має за що інше вас зловити ( майно/арешт/звернення стягнення ) то так і буде.

Вірно мислите)
Якщо в них не має за що інше вас зловити ( майно/арешт/звернення стягнення ) то так і буде.
Що вони арештують у вихователя з двома дітьми? Аліменти ж не чіпають?

Я співвласник квартири,автомобіля не маю
Можуть і накладуть арешт. В мене те саме було.
Не плутати арешт і реалізацію.
Реалізувати таке майно практично нереально. А якщо там діти неповнолітні - взагалі неможливо практично.

Я вам написав які можуть бути дії, я ж не знаю що у вас є

Звісно ні, це не ваш дохід.
Дуже дякую. Зарплата 9000,на руки 7000( офіційно) Звідки 20 відсотків вираховуюють?

Можуть і накладуть арешт. В мене те саме було.
Не плутати арешт і реалізацію.
Реалізувати таке майно практично нереально. А якщо там діти неповнолітні - взагалі неможливо практично.
А скільки був борг,якщо не секрет?

Дуже дякую. Зарплата 9000,на руки 7000( офіційно) Звідки 20 відсотків вираховуюють?
[SARCASM][/SARCASM]
20% з усіх доходів після оподаткування.
А скільки був борг,якщо не секрет?
Там не має значення.
Арештувати можуть навіть по провадженню за 5000
Навіть можуть реалізацію майна (десь про таке чув))) на суму в 6000 зробити, якщо цього буде дуже прагнути стягувач і то буде майно, яке не підпадає в список заборонених для стягування.

В мене по провадженням були відносно невеликі суми ( 25 - 40 ) тис... але то борги 2019 року, тож всетаки трішки інші гроші були.

Доброго дня.
У вас два варіанта.
Взірці заяв є на форумі.

Доброго дня. Т.б якщо заява була надіслана два дні тому на часткове розблокування, але відповіді ще від виконавця не було, то з рахунку можуть зняти тільки суму що перевищує 14 200 ?? ( якщо на рахунку 17000 то зняти можуть тілки 2800) Вірно???

Назад
Угорі