Виконавче провадження від Приват.

• Автор теми Автор теми Калерия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка по цьому провадженню. Постанови про арешт рахунків нема, але приват банк не розблоковує рахунки і ссилається на це провадження.
А остання постанова на звернення стягнення заробітну плату і тд ...
Затріть особисті данні
Десь щось не доплачено ,вияснять у виконавця ,що то за 8к ,висить у вас
І якщо користуєтесь тільки дією ,то там повинна з'явитись постанова про закриття виконавчого

А остання постанова на звернення стягнення заробітну плату і тд ...
Затріть особисті данні
Десь щось не доплачено ,вияснять у виконавця ,що то за 8к ,висить у вас
І якщо користуєтесь тільки дією ,то там повинна з'явитись постанова про закриття виконавчого
Я закрила все за рішенням суду і виконавче по привату закрито, пише 0, а це приват ще сам щось собі там рахував після суду....мені запропонували закрити цей борг за 1000(приват), я погодилась і в понеділок ого закрию

Вкладення

• 1731740254090.webp
    1731740254090.webp
    120.3 Кб · Перегляди: 35
  • 1731740133763.webp
    1731740133763.webp
    100.5 Кб · Перегляди: 36
Я закрила все за рішенням суду і виконавче по привату закрито, пише 0, а це приват ще сам щось собі там рахував після суду....мені запропонували закрити цей борг за 1000(приват), я погодилась і в понеділок ого закрию
Ого ,примат зовсім злетів ,після призначеної суми судом ( а там враховується все ) питання повинно бути закрито ,перед тим як закривати раджу поспілкуватись з виконавцем і вияснити - чи Ви все сплатили ,бо може якийсь молодьцюватий менеджер вирішив підзаробити ....

Ого ,примат зовсім злетів ,після призначеної суми судом ( а там враховується все ) питання повинно бути закрито ,перед тим як закривати раджу поспілкуватись з виконавцем і вияснити - чи Ви все сплатили ,бо може якийсь молодьцюватий менеджер вирішив підзаробити ....
З виконавцем говорила, все закрито. І дійсно до кінця дня всі банки розблокували рахунки, крім привата

Вкладення

• Screenshot_20241116-091232.webp
    Screenshot_20241116-091232.webp
    23 Кб · Перегляди: 34
  • Screenshot_20241116-091422.webp
    Screenshot_20241116-091422.webp
    14.3 Кб · Перегляди: 43
З/п приходить(((

І зараз прийде, а все заблоковано. Підкажіть що з ними робити
У вихідні нічого ви з ними не зробите ,є розділ на форумі де можна проконсультуватись з юристами ,без коштовно ,можливо вони щось скажуть
Screenshot_2024-11-16-09-33-34-859_com.android.chrome.webp

Доброго ранку. Підкажіть будь ласка по цьому провадженню. Постанови про арешт рахунків нема, але приват банк не розблоковує рахунки і ссилається на це провадження.
Банки зобов'язані арештовувати рахунки якщо клієнт є в реєстрі боржників.

Якщо можна то напишіть будь ласка за яким це законом. Бо я щось такого не читала ніде.
Порядок автоматизованого арешту коштів боржників було затверджено наказом Мін'юсту № 1203/5 від 16 квітня 2019 року. Спочатку в тестовому режимі ця система працювала тільки в Приватбанку, але з 2021 року почала активно функціонувати за участю багатьох інших структур. Перед війною Мін'юст повідомляв про підключення до автоматичної системи арештів 20 банків

Порядок автоматизованого арешту коштів боржників було затверджено наказом Мін'юсту № 1203/5 від 16 квітня 2019 року. Спочатку в тестовому режимі ця система працювала тільки в Приватбанку, але з 2021 року почала активно функціонувати за участю багатьох інших структур. Перед війною Мін'юст повідомляв про підключення до автоматичної системи арештів 20 банків
Я звичайно не юрист...але в законі написано: Арешт коштів боржника через АСВП відбувається наступним чином. Державний виконавець у АСВП виносить постанову про арешт коштів боржника, на яку накладається кваліфікований електронний підпис та зазначена постанова засобами АСВП автоматизовано передається до банківських установ. В мене нема постанови про арешт.

Я звичайно не юрист...але в законі написано: Арешт коштів боржника через АСВП відбувається наступним чином. Державний виконавець у АСВП виносить постанову про арешт коштів боржника, на яку накладається кваліфікований електронний підпис та зазначена постанова засобами АСВП автоматизовано передається до банківських установ. В мене нема постанови про арешт.
Треба вам отримати офіційну відповідь від банку, більш того попросити надати копію постанови на підставі якої накладено арешт.

Назад
Угорі