Виконавче провадження: що після постанови про блокування рахунків?

Kateruna🌟🌟🌟

Форумчанин
Дописи
167
Реакції
49
Бали
193
Kateruna🌟🌟🌟 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Хотіла запитати ,в тих ,хто має досить довгий час відкриті виконавчі провадження,якщо ви не працюєте ,то що робив за цей час виконавець, зрозуміло що виніс постанову на блокування рахунків а далі ??
Маю вже два відкриті вп ,поки що немаю можливості сплачувати ,має бути ще 3 виконавче ,суми доволі пристойні ,відразу таких точно не матиму , можливо якось частинами зможу кидати але це все згодом!
Переживаю які ще міри зможуть прийняти виконавці ,щоб стягнути?

Блок счетов, арест имущества, периодический мониторинг поступлений. Офф работа - фактически сразу постанова про списание 20% с каждого ИП (до 50% оф дохода - меня так за пол года находили :))
На форуме есть люди, у которых ТП висят по многу лет и жить им это абсолютно не мешает.

Блок счетов, арест имущества, периодический мониторинг поступлений. Офф работа - фактически сразу постанова про списание 20% с каждого ИП (до 50% оф дохода - меня так за пол года находили :))
На форуме есть люди, у которых ТП висят по многу лет и жить им это абсолютно не мешает.
Немає нерухомості,і майна ніякого також,все оформлено на чоловіка

Працюю не офіційно,і не планую офіційно ,але переживаю,щоб ті законотворці не придумали як стягнути з людини щось ,коли стягувати немає нічого,ще придумають з родичів стягувати,чи чоловіка то буде біда 🫣🫣🫣🫣

Останнє редагування модератором:

Працюю не офіційно,і не планую офіційно ,але переживаю,щоб ті законотворці не придумали як стягнути з людини щось ,коли стягувати немає нічого,ще придумають з родичів стягувати,чи чоловіка то буде біда 🫣🫣🫣🫣
та ні , вам поки ні про що переживати, якщо діййсно ніякого майна немає. Тероетично може бути буть що в нашій країні , але реалії змушують жити одним днем.

та ні , вам поки ні про що переживати, якщо діййсно ніякого майна немає. Тероетично може бути буть що в нашій країні , але реалії змушують жити одним днем.
Надіюсь,що не будуть змушувати інших родичів відповідати за наші блоги

За наші борги ,бо за це найбільше переживаю,сама якось вже прийняла ситуацію ,а от за рідних хвилююся

наші борги ,бо за це найбільше переживаю,сама якось вже прийняла ситуацію ,а от за рідних хвилююся
та це так не працює, ваші родичі тут ні до чого, хіба що зелені придумають якийсь новий чудо закон)))

та це так не працює, ваші родичі тут ні до чого, хіба що зелені придумають якийсь новий чудо закон)))
Отож і я так переживаю,хоча вони вони аліменщиків не можуть змусити платити

вот-вот :) У моей девушки 2 ребёнка с инвалидностью и их бабушка платит им 2к в месяц. Был суд, присудили 12к в мес. Мне вот интересно, как исполнители будут взыскивать...

Доброго дня. Мені у 2021 році вклепали 4 ВП.
Швидко гроші - 8000грн
ПУМБ - 32500грн
Сенс банк - 18200грн
Комуналка за газ - 16000грн.
Я тоді була в декреті, чоловік мене покинув, тато помер, а мама хворіла. Не платила їм нічого по ВП.
У 2023 році вийшла на роботу. То почали вираховувати по 30% із зарплати.
На даний час залишилися
ПУМБ - 2500грн і Сенс банк - 18200грн.
Кошмарив найбільше ПУМБ. Із зарплати їм вираховують проценти, але вони всеодно дзвонили і мені і моїй знайомій, хоча я ту людину не бачила вже років 14.
Перестали діставати як оплачено було більшу половину

Швидко гроші - 8000грн
ПУМБ - 32500грн
Сенс банк - 18200грн
Я тоді була в декреті, чоловік мене покинув, тато помер, а мама хворіла. Не платила їм нічого по ВП.
На даний час залишилися
Кошмарив найбільше ПУМБ. Із зарплати їм вираховують проценти, але вони всеодно дзвонили і мені і моїй знайомій, хоча я ту людину не бачила вже років 14.
Я то працюю але не офіційно,маю можливість і так і так але вирішила ,що не офіційно,буду сама по трохи скидати на вп ,але то ще не скоро ,ще є МФО не закриті і так проблеми

Я чесно кажучи,незнаю за що братися ,чи за вп чи за МФО , грошей нема,щоб закривати все відразу, рахунки вже заблоковані,майна немає,все на чоловіка оформлено

Ще є скуплені кредити колекторами,то ще будуть суди Єапб ,кредит капітал,свеа

Я то працюю але не офіційно,маю можливість і так і так але вирішила ,що не офіційно,буду сама по трохи скидати на вп ,але то ще не скоро ,ще є МФО не закриті і так проблеми

Я чесно кажучи,незнаю за що братися ,чи за вп чи за МФО , грошей нема,щоб закривати все відразу, рахунки вже заблоковані,майна немає,все на чоловіка оформлено

Ще є скуплені кредити колекторами,то ще будуть суди Єапб ,кредит капітал,свеа
В мене також ще є кредит в ощаді і МФО.

Цікавить таке питання,чи зможе мій чоловік оформити на себе житло ,під програму Є Оселя,якщо в мене є виконавчі провадження?
В чоловіка боргів немає і не було!?
Цікаво чи хтос має такий досвід?

Как ваши долги влияют на еоселя?

Надіюсь,що не будуть змушувати інших родичів відповідати за наші блоги

За наші борги ,бо за це найбільше переживаю,сама якось вже прийняла ситуацію ,а от за рідних хвилююся
Юридически чисто это нереально. Только если вы щачвите, что ваше имущество у другого человека. Мы же эту тему месяца 2 назад активно обсуждали, что вам грозит не больше, чем ничего

Цікавить таке питання,чи зможе мій чоловік оформити на себе житло ,під програму Є Оселя,якщо в мене є виконавчі провадження?
В чоловіка боргів немає і не було!?
Цікаво чи хтос має такий досвід?
Максимум откажут в выдаче

Ну це ж кредит від банку , мабуть будуть перевіряти і мене ,якщо чоловік буде оформляти, чомусь думаю,що відмовлять
В 90е разводились когда надо было квартиру приватизировать каждому. Выход есть

В 90е разводились когда надо было квартиру приватизировать каждому. Выход есть
Прочитала ,що там має бути поручитель )) в іпотеці )) та я просто цікавлюся,була раніше думка про це ,але ну його,ще тільки туди влізти 😁

Прочитала ,що там має бути поручитель )) в іпотеці )) та я просто цікавлюся,була раніше думка про це ,але ну його,ще тільки туди влізти 😁
Займитесь оплатой своих долгов. Потом подумаете про ипотеку

Останнє редагування:
Швидко гроші - 8000грн
ПУМБ - 32500грн
Сенс банк - 18200грн
На даний час залишилися
Якщо в декреті то лист на роботу відправляють?

Назад
Угорі