Виконавче провадження приватний нотаріус блок рахунків.

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 982

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі! Коротко- заборгованість у МФО напевно компаній 15 чесно вже не пам'ятаю,два банки А-банк та Альфа банк і кредитка в Приват яку оплачую. Простроченна заборгованість жовтень або листопад буде 3 роки. На даний момент є два виконавчі провадження від приватних нотаріусів правда не знаю яка з цього списку їх вліпила. Рахунок Приват банку заблоковано. Скажіть будь ласка скільки часу у мене є щоб їх знести? Що буде якщо не зносити? Яка вартість знесення і чи реально пройти процедуру банкроцтва якщо сума уже напевно 200 а то і 500 тисяч? Я навіть не слідкую якщо чесно.

Доброї ночі! Коротко- заборгованість у МФО напевно компаній 15 чесно вже не пам'ятаю,два банки А-банк та Альфа банк і кредитка в Приват яку оплачую. Простроченна заборгованість жовтень або листопад буде 3 роки. На даний момент є два виконавчі провадження від приватних нотаріусів правда не знаю яка з цього списку їх вліпила. Рахунок Приват банку заблоковано. Скажіть будь ласка скільки часу у мене є щоб їх знести? Що буде якщо не зносити? Яка вартість знесення і чи реально пройти процедуру банкроцтва якщо сума уже напевно 200 а то і 500 тисяч? Я навіть не слідкую якщо чесно.
Доброї ночі.
Знести напис коштує 3-6тисяч. Приблизно. Займає це близько трьох місяців. Для того щоб знести Ви маєте три роки з того моменту як дізнались про існування напису.
Від кого напис можна подивитись в дії, або на асвп.
Банкрутство - довго і коштує доволі дорого і має наслідки. Простіше закрити так, якщо прям сильно хочете. Після трьох років всі пропонуватимуть тіло, а якщо адекватні, то і на кілька платежів розіб'ють.

Доброї ночі.
Знести напис коштує 3-6тисяч. Приблизно. Займає це близько трьох місяців. Для того щоб знести Ви маєте три роки з того моменту як дізнались про існування напису.
Банкрутство - довго і коштує доволі дорого і має наслідки. Простіше закрити так, якщо прям сильно хочете. Після трьох років всі пропонуватимуть тіло, а якщо адекватні, то і на кілька платежів розіб'ють.
Справа в тому що є деякі тіла мені не підйомні зараз. Я мама в декреті двоє дітей доходів як таких нема. Але мені прийдеться іти працювати як закінчиться декрет і як це зробити якщо рахунки блокують куди ітиме зп. А якщо їх не знести що буде далі відбуватися
Доброї ночі.
А якщо я зовсім не хочу закривати вірніше немає жодної лишньої копійки що відбуватиметься далі? Тим більше що там присутні банки
Доброї ночі.
І ще скажіть будь ласка якщо рахунок заблоковано я маю змогу його закрити взагалі і відмовитися від того банку як клієнт

Лорена, банкрутство коштує більше 50 тисяч. Це не Ваш варіант.
Якщо Ви просто переживаєте за блок карт, то зносьте по одному виконавчі написи. Працюючи з адвокатом витрачені кошти повернуть. Тобто вийдете в нуль.
Те ж і з судом. Часу вдосталь...

Назад
Угорі