Виконавче провадження после оплаты кредита

• Автор теми Автор теми Mananna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
П

Щодо того хто я та чим займаюсь, відкрийте сторінку Судової влади України... На жаль, вашого ПІБ як представника сторони я не бачу.
ні дякую.
я тут по своїм каналам пробив чому Вас з прокуратури пішли...
мені цього вистачило))

Ви зараз висловлюєтесь, як типовий представник колл-центра якогось МФО)))
розкажіть мені зараз про ст.190 КК))
є факти - гайда в поліцію!

Ви не розумієтесь на Кримінальному кодексі України, адже ваші дії підпадають під статті 358 (підроблення документів), 384 (введення в оману суд) КК України
ні дякую.
я тут по своїм каналам пробив чому Вас з прокуратури пішли...
мені цього вистачило))
Чому?

Ви зараз висловлюєтесь, як типовий представник колл-центра якогось МФО)))
розкажіть мені зараз про ст.190 КК))
є факти - гайда в поліцію!

Висловлююсь як той хто розуміється в законодавстві та хочу застерегти людей які потребуют допомоги, та яким потрібні гарантії щодо належного виконання взятих на себе обов'язків якісно представляти їх в суді. Та ви не надаєте договір чи інший документ, отримуєте оплату на Банківські рахунки які вам не належать та ставите підпис на документах в суд від імені Клієнта, при цьому у Вас жодної відповідальності та "гроші ви не отримували". І ШУЛЕР проводить новорічні конкурси.
Звичайно, я з Вами в знанні КК сперечатись не буду))
Але Ви не зрозуміли мого посту, тому далі немає про що говорити.

Чому пішли? Ви ж знаєте?
Немає сенсу мені вам писати, бо пізній час мала аудиторія читає.

Advokat Ukraine, Yurist, прекратите, будьте так добры, мсье юристы!

Немає сенсу мені вам писати, бо пізній час мала аудиторія читає.
Ви працюєте виключно на аудиторію?
Ваша репутація Вас мало цікавить?))
Admin честное слово - в этой теме больше не буду с Сергеем общаться!

Собачитесь, а сути не поняли. Читайте внимательно ТС.
"Договорились о списании". Т.е. был некий разговор, должник заплатил часть, а после этого МФО оформила ИНН на полную сумму "долга".
Куда теперь с этой оплатой?
Сносить ИНН.

Зрозумів, не міг по іншому, відреагував правдою на образу.
для цього є приватні повідомлення.
Це всіх стосується.
Я багато разів просив не розводити срач в темах в кого яка...... видимість ситуації.
Конструктивний спір ніколи не заборонявся, але образи, флейм - не потрібно.

Собачитесь, а сути не поняли. Читайте внимательно ТС.
"Договорились о списании". Т.е. был некий разговор, должник заплатил часть, а после этого МФО оформила ИНН на полную сумму "долга".
Куда теперь с этой оплатой?
Сносить ИНН.
По іншому не буде, тільки визнавати незаконним виконавчий напис.

Advokat Ukraine, тобто, фактично, ТС заплатила гроші ні за що, а тепер потрібно тратити гроші на те, щоб ті гроші були зараховані в оплату по ВП?
Пффф...

Треба довести, що виконавчий напис незаконний, способи є різні і вони всі працюють в суді. Провадження закриють, а якщо фінансова організація, чи то банк звернеться в суд про стягнення, треба довести, що у вас відсутня заборгованість у зв'язку з повною оплатою. Я не писав про зарахування раніше сплачених сум в рахунок ВП

Весьма интересный и емкий ответ.
то есть, получается, что и оплачен кредит,но по исполнительному производству нужно платить? Так?
Да, причём исполнителю 9000.а за сам кредит я заплатила 10000,тело было 3000.ИП на 98000
Так вы могли и без оплаты кредита ИНН снести без проблем..С нормальным юристом.
Но потом все равно надо платить по кредиту
Вам кредитор давал справку о закрытии кредита?
Да, есть справка
Да, есть справка
Mananna, Admin, треба відміняти виконавчий напис, після чого, не думаю, що буде звернення до суду, тим більше, що ви здійснювали оплати.
А как отменить? Я знаю надо написать в суд заявление, но как это сделать я не знаю? Где взять заявление?
Да, есть справка
Mananna, Admin, треба відміняти виконавчий напис, після чого, не думаю, що буде звернення до суду, тим більше, що ви здійснювали оплати.
А как отменить? Я знаю надо написать в суд заявление, но как это сделать я не знаю? Где взять заявление?

Останнє редагування:
Да, причём исполнителю 9000.а за сам кредит я заплатила 10000,тело было 3000.ИП на 98000

Да, есть справка

Да, есть справка

Да, есть справка

Потрібен адвокат. На головній сторінці форуму є адвокати ,які Вам допоможуть і все пояснять

Да, есть справка

Да, есть справка

Да, есть справка

С чего вы взяли что потом надо платить по кредиту?
Мой совет, перестаньте паниковать и обратитесь к юристу,на форуме внизу главной страницы есть.
Я лично обращалась к Tarass ! Могу рекомендовать!)

Mananna, если Вы закрыли кредит после открытия ИП, и у Вас есть Справка, то попробуйте обратится к исполнителю с заявлениям о закрытии ИП.
Если у Вас стоит вопрос именно по отмене ИНН, то Вы можете обратится в суд с иском и вернуть сумму, которую Вы оплатили именно по ИП (9000 грн.)

Назад
Угорі