Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так вы могли и без оплаты кредита ИНН снести без проблем..С нормальным юристом.Подскажите, пожалуйста, как снести виконавче провадження? Какое заявление писать? С кредитором договорилась о списании., кредит полностью погасила, можно теперь снести ВП?
Ну кредитор должен по идее дать отмашку исполнителю чтоб тот сье@алсяПодскажите, пожалуйста, как снести виконавче провадження? Какое заявление писать? С кредитором договорилась о списании., кредит полностью погасила, можно теперь снести ВП?
поздно пить Боржоми...Подскажите, пожалуйста, как снести виконавче провадження? Какое заявление писать? С кредитором договорилась о списании., кредит полностью погасила, можно теперь снести ВП?
Весьма интересный и емкий ответ.поздно пить Боржоми...
Вам кредитор давал справку о закрытии кредита?Подскажите, пожалуйста, как снести виконавче провадження? Какое заявление писать? С кредитором договорилась о списании., кредит полностью погасила, можно теперь снести ВП?
нет, не так.Весьма интересный и емкий ответ.
то есть, получается, что и оплачен кредит,но по исполнительному производству нужно платить? Так?
якщо відміняти ВНН, то обовязково треба звертатись до суду для повернення своїз коштів!
а если к примеру есть эта надпись , то можно договориться с мфо , оплатить и надпись ?нет, не так.
но сносить ИНН нет смысла уже.
просто отправить исполнителю копияю платежки о погашении кредита.
якщо відміняти ВНН, то обовязково треба звертатись до суду для повернення своїз коштів!
прочитайте пожалуйста свой вопрос.а если к примеру есть эта надпись , то можно договориться с мфо , оплатить и надпись ?
Виконавцю не відомо погашен кредит чи ні, це спір між сторонами
Це обов'язок стягувача в такому випадку відкликати виконавчий документ. Якщо оплата здійснювалась до дати виконавчого напису, то виконавець точно має відмовити і продовжувати стягнення.нет, не так.
но сносить ИНН нет смысла уже.
просто отправить исполнителю копияю платежки о погашении кредита.
Ви зараз впевнені в тому, що пишете?))Виконавцю не відомо погашен кредит чи ні, це спір між сторонами
Це обов'язок стягувача в такому випадку відкликати виконавчий документ. Якщо оплата здійснювалась до дати виконавчого напису, то виконавець точно має відмоти і продовжувати стягнення.
я впевнений, що ви займаєтесь підробкою документів коли підписуєте до суду позовні заяви в інтересах позивачів без договору чи нотаріально посвідченої довіреності.Ви зараз впевнені в тому, що пишете?))
Можете написати заяву в поліцію з цього приводу))я впевнений, що ви займаєтесь підробкою документів коли підписуєте до суду позовні заяви в інтересах позивачів без договору чи нотаріально посвідченої довіреності.
Це така спроба переключити увагу з Вашої некомпетентності?))я впевнений, що ви займаєтесь підробкою документів коли підписуєте до суду позовні заяви в інтересах позивачів без договору чи нотаріально посвідченої довіреності.
Це факти, якими володію, щодо правоохоронних органів, час покаже.Можете написати заяву в поліцію з цього приводу))
Це така спроба переключити увагу з Вашої некомпетентності?))
Надобраніч.Можете написати заяву в поліцію з цього приводу))
Це така спроба переключити увагу з Вашої некомпетентності?))
Ви зараз висловлюєтесь, як типовий представник колл-центра якогось МФО)))Це факти, якими володію, щодо правоохоронних органів, час покаже.
таки це була невдала спроба...Це факти, якими володію, щодо правоохоронних органів, час покаже.
Надобраніч.
ПВи зараз висловлюєтесь, як типовий представник колл-центра якогось МФО)))
розкажіть мені зараз про ст.190 КК))
є факти - гайда в поліцію!
таки це була невдала спроба...
Щодо того хто я та чим займаюсь, відкрийте сторінку Судової влади України... На жаль, вашого ПІБ як представника сторони я не бачу.Ви зараз висловлюєтесь, як типовий представник колл-центра якогось МФО)))
розкажіть мені зараз про ст.190 КК))
є факти - гайда в поліцію!
таки це була невдала спроба...