Виконавче провадження на мене з даними дружини.

• Автор теми Автор теми Сергей91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 3K
Да уж, всё понятно, что ничего не понятно.
Доброго всім вечора, така ситуація, рік назад я набрав більше 10 МФО та банків, все закрив за тіло, але сьогодні сталась ситуація)дружина попросила встановити їй Дію, після чого в Дії дружини побачив виконавче провадження на моє ім'я але з її даними рік народження,іпн і тд .
Провадження від фінфорс , по договору з ССлон , тіло кредиту 8к ,ВП 21 тисяча. Провадження створене в березні цього року,у мене в дії пусто, картки як і у мене так і у дружини не заблоковані.
Чи можливо вважати дане провадження дійсним , і якщо воно дійсне тоді як зробити щоб його зняли? Дякую всім за увагу і подальшу допомогу.

Якщо відкрите провадження, тоді виконавець має право блокувати рахунки
Получається без суду вони не мають ніякого права щось блокувати мені?
Вище Вам написали, що сам напис незаконний, тому його і зносять в суді

Якщо відкрите провадження, тоді виконавець має право блокувати рахунки

Вище Вам написали, що сам напис незаконний, тому його і зносять в суді
Дякую але тепер треба зрозуміти кому вони можуть заблокувати))мені дружині чи обом?)дружина в МФО ніякі кошти не брала
Если открыто Исполнительное производство, то могут заблокировать счёта и арестовать недвижимость.
Дякую, зрозумів

Дякую але тепер треба зрозуміти кому вони можуть заблокувати))мені дружині чи обом?)дружина в МФО ніякі кошти не брала
нужно увидеть документы по ВП (в том числе инн). где-то закрался косяк. нашли бы юриста вы.
че то как-то мутно всё

Я так розумію,що рахунки тому й не заблокованні,бо ПІБ Ваші,а ІПН дружини...а узагалі я вже у Вашій ситуації нічого не розумію...але щось з тим провадженням Вам робити потрібно,бо висітиме воно на дружині,а чи щось оформити-переоформити,то матимете проблеми в подальшому.

Усім дуже дякую за допомогу і гарної усім ночі)поки що проконсультуюсь з юристом , а там подивимось)можливо і закриють як попереднє і потом попросять закрити за тіло)але це вже друга історія))

Дякую, зрозумів
Мені теж цікаво, кому будуть блокувати. Якщо дадуть запити в банк, то напевно, вказують ІПН та ПіП, а вони повинні співпадати, інакше такого клієнта в банку не знайдуть. А кому тоді блокувати?

Усім дуже дякую за допомогу і гарної усім ночі)поки що проконсультуюсь з юристом , а там подивимось)можливо і закриють як попереднє і потом попросять закрити за тіло)але це вже друга історія))
Ви ж хоч з юристом з форуму проконсультуйтесь?

Я так розумію,що рахунки тому й не заблокованні,бо ПІБ Ваші,а ІПН дружини...а узагалі я вже у Вашій ситуації нічого не розумію...але щось з тим провадженням Вам робити потрібно,бо висітиме воно на дружині,а чи щось оформити-переоформити,то матимете проблеми в подальшому.
Купував машину місяць назад на себе ніяких проблем не було, можливо якби на дружину робили щось би вискочило, ось такий сюрприз зробила Дія сьогодні)з січня місяця щось вони там роблять а я на вкурсі.

нужно увидеть документы по ВП (в том числе инн). где-то закрался косяк. нашли бы юриста вы.
че то как-то мутно всё
Я предлагала ТС сюда кинуть скрины,затерев данные. Но...теперь только кофейная гуща или ромашка. Или всем :жена:

Мені теж цікаво, кому будуть блокувати. Якщо дадуть запити в банк, то напевно, вказують ІПН та ПіП, а вони повинні співпадати, інакше такого клієнта в банку не знайдуть. А кому тоді блокувати?
Це вже піпець звіздєца?

Назад
Угорі