Виконавче провадження: коротка інформація у таблиці

Yuristo2020

Юрист
Юрист
Дописи
1504
Рішення
1
Реакції
3553
Бали
10505
Сайт
yuristo.com.ua
На підставі чого може бути відкрито виконавче провадження при наявності кредитного договору.

Виконавче провадження при наявності заборгованості за Кредитним договором може бути відкрито на підставі:

1) виконавчих листів та наказів, що видаються судами у передбачених законом випадках на підставі судових рішень, рішень третейського суду, рішень міжнародного комерційного арбітражу, рішень іноземних судів та на інших підставах, визначених законом або міжнародним договором України;
2) судові накази;
3) виконавчих написів нотаріусів.

Нижче наведено таблицю з інформацією про підстави відкриття виконавчих проваджень, можливістю оскарження, інформацією про судові збори та інформацією, стосовно строків для оскарження вказаних рішень.
Можливо, для новачків на Форумі буде корисно сукупність вказаної інформації в одній темі.
таблиця-ф_1.webp

Viber/Telegram - 0663016527
Е-mail: [email protected]
Сайт: ЮК "ЮристО" Телеграм-канал: ЮРИСТО⚖️
Отзывы о работе

Хіба зараз може бути відкрите виконавче провадження на основі виконавчого напису нотаріуса?

Хіба зараз може бути відкрите виконавче провадження на основі виконавчого напису нотаріуса?
Не може, але відкривають.
Десь в темах писав що за минулий рік таких було відкрито біля 650 штук.

Мені відкрили (хоча можу помилятись в АСВП нема нічого), рахунки ua банків поблочили, револют також + обтяження нерухомого майна від приватного виконавця сьогодні прилитіло..

Мені відкрили (хоча можу помилятись в АСВП нема нічого), рахунки ua банків поблочили, револют також + обтяження нерухомого майна від приватного виконавця сьогодні прилитіло..
Револют це ж литовська хрень хіба ні ?

Yuristo2020, а якщо з картки здерли кошти, за довоєнним провадженням, з цим можна щось зробити, чи вже кошти не повернути?

Ні, я знаходжусь в окупації.
у даному випадку Ви можете подати позов про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню і додатково у позовній заяві включити позовну вимогу про повернення безпідставно стягнутих коштів за виконавчим провадженням

Назад
Угорі