Виконавче провадження і служба за контрактом

• Автор теми Автор теми katyavkabake
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 428

katyavkabake

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
276
katyavkabake не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, пані та панове!
На сьогоднішній день маю діюче виконавче провадження за невиплачений кредит, планую закрити його поступово, після підписання контракту на військову службу. На жаль, до цього моменту не вдалося знайти можливість погасити кредит своєчасно.
Підкажіть будь ласка, чи зможуть мені відкрити зарплатний рахунок, без блокування відразу всіх коштів - оскільки я завтра їду на навчання, мама залишається одна на пенсії, а я навіть не знаю точно чи зможу їй допомагати.
Завчасно дякую!

Добрий день, пані та панове!
На сьогоднішній день маю діюче виконавче провадження за невиплачений кредит, планую закрити його поступово, після підписання контракту на військову службу. На жаль, до цього моменту не вдалося знайти можливість погасити кредит своєчасно.
Підкажіть будь ласка, чи зможуть мені відкрити зарплатний рахунок, без блокування відразу всіх коштів - оскільки я завтра їду на навчання, мама залишається одна на пенсії, а я навіть не знаю точно чи зможу їй допомагати.
Завчасно дякую!
Доброго дня. Так, виконавець може отримати дані про ваш рахунок і накласти арешт.
Проте ви так само можете його розблокувати відповідною заявою на визначення його видатковим, що дасть можливість використовувати з нього 14200 грн на місяць. Все вище цієї суми може бути списано виконавцем в рахунок заборгованості по відповідній вимозі в банк.

Назад
Угорі