Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну перше, то відкоригуй назву теми.Доброго вечора. Якщо нема дохода по банкам і є виконавче можна нічого не робити і що може бути далі? Чи по Черкаській обл. Були випадки вп?
Дякую) пізно побачила і не знаю як це зробити (Ну перше, то відкоригуй назву теми.
Да мені відкривали ВП .Але у мене все через банк всі доходи тому понервувала я якщо чесно (Доброго вечора. Якщо нема дохода по банкам і є виконавче можна нічого не робити і що може бути далі? Чи по Черкаській обл. Були випадки вп?
Тоїсть якщо сума 10000 то на майно приватні виконавці наложити арешт не зможуть ?
Вдалось Вам все знести? Черкаська обл?Да мені відкривали ВП .Але у мене все через банк всі доходи тому понервувала я якщо чесно (
щас бы цитировать старую нормативку)))
щас бы цитировать старую нормативку)))
Якби ж я щось розуміла в цьому?щас бы цитировать старую нормативку)))
так, я это и не вам писал)) к вам то какие вопросы))Якби ж я щось розуміла в цьому?
Та я зрозуміла ))))так, я это и не вам писал)) к вам то какие вопросы))
НіТоїсть якщо сума 10000 то на майно приватні виконавці наложити арешт не зможуть ?
Вдалось Вам все знести? Черкаська обл?
А Ви подавали до суду і хто вам вліпив вп?Ні
Не вдалось
Подавала в админ.Знаменитая ДорошкевичА Ви подавали до суду і хто вам вліпив вп?
финфорсПодавала в админ.Знаменитая Дорошкевич
І рішення в її пользу? А сумма яка?Подавала в админ.Знаменитая Дорошкевич
По
финфорс
11392.Да Черкаський адмінсуд суддя Поломар признав її дії законними .Бо юридична адреса банку в якому арештовані рахунки має Київську юридичну адресу.І вона накопала що я працюю в компанії юридична адреса якої також м.Київ .І рішення в її пользу? А сумма яка?
апелляцию подавали?11392.Да Черкаський адмінсуд суддя Поломар признав її дії законними .Бо юридична адреса банку в якому арештовані рахунки має Київську юридичну адресу.І вона накопала що я працюю в компанії юридична адреса якої також м.Київ .
Короч коза вона ще та а в нас черкаський приватний виконавець11392.Да Черкаський адмінсуд суддя Поломар признав її дії законними .Бо юридична адреса банку в якому арештовані рахунки має Київську юридичну адресу.І вона накопала що я працюю в компанії юридична адреса якої також м.Київ .
[/QUO капець от лярва
Нет.Сказал адвокат нету смысла.апелляцию подавали?
Нуия читала десь проскакувало що Черкаський суд і ще якийсь приймають сторону мфоНет.Сказал адвокат нету смысла.
Нет.Сказал адвокат нету смысла.Она отправила в суд ответ что она прежде чем открывать ВП делала запрос в пенсионный фонд и там ей дали инфу что я работаю в Киев кой компании . Даже так!Типа готовилась сволочь!!!(((