Виконавче провадження більше 3-х років

• Автор теми Автор теми Stanislav 93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 304

Stanislav 93

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Stanislav 93 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго часу доби...В 2021 році прилетіло 3 виконавчих провадження від приватного нотаріуса...Заблокували рахунки з часом на мою вимогу розблокували карту зарплатну і соцвиплати..
Брав кредит перший близько 14 тис(відсотки близько 40 тис)
Другий близько 11 тис відсотки 36 тис
Ну і третій суму позики не пам'ятаю але борг загальний 37 тис
Пройшло більше 3 років,дій від виконавця поки не має,відсотки я так зрозумів не законні....
Дружина планує купити авто,але я так розумію виконавча відразу включиться ...
Підскажіть мої дії.....зносити через суд виконавчі,чи можливо з колекторами домовитися за тіло повернути....щоб зняли виконавчі...або порадьте людину яка б зайнялась моєю справою..
Раніше зайнятися цією справою не міг так як перебував у бойових діях і відновлювався після поранень...дякую

Доброго часу доби...В 2021 році прилетіло 3 виконавчих провадження від приватного нотаріуса...Заблокували рахунки з часом на мою вимогу розблокували карту зарплатну і соцвиплати..
Брав кредит перший близько 14 тис(відсотки близько 40 тис)
Другий близько 11 тис відсотки 36 тис
Ну і третій суму позики не пам'ятаю але борг загальний 37 тис
Пройшло більше 3 років,дій від виконавця поки не має,відсотки я так зрозумів не законні....
Дружина планує купити авто,але я так розумію виконавча відразу включиться ...
Підскажіть мої дії.....зносити через суд виконавчі,чи можливо з колекторами домовитися за тіло повернути....щоб зняли виконавчі...або порадьте людину яка б зайнялась моєю справою..
Раніше зайнятися цією справою не міг так як перебував у бойових діях і відновлювався після поранень...дякую
Однозначно зносити через суд! Зверніться до адвокатів форуму. Дружина ваша ніякого відношення до вашого боргу мати не може, хай купує машину!

Однозначно зносити через суд! Зверніться до адвокатів форуму. Дружина ваша ніякого відношення до вашого боргу мати не може, хай купує машину!
А виконавець не пристане що це спільне майно?хоча в борги вліз ще до одруження

А виконавець не пристане що це спільне майно?хоча в борги вліз ще до одруження
Якщо авто буде повністю у власності дружини при оформленні покупки, то не повинні її чіпати. Краще проконсультуйтесь з адвокатами, щоб не гадать.
Але законодавець також захищає право особистої приватної власності.

Так яке ж майно не відноситься до спільного майна подружжя?

Дане питання регулює глава 7 Сімейного кодексу України. Так статтею 57 цього Кодексу визначено, що особистою приватною власністю дружини, чоловіка є:

1) майно, набуте нею, ним до шлюбу;

2) майно, набуте нею, ним за час шлюбу, але на підставі договору дарування або в порядку спадкування;

3) майно, набуте нею, ним за час шлюбу, але за кошти, які належали їй, йому особисто;

Останнє редагування:
Назад
Угорі