Виконавче по кредиту.

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 213

Діанка33

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
36
Бали
2625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! У мене така ситуація. Брала в 2019 році кредит у Сенс банку, а в 2022 році по йому відкрили ВП. Борг був 18275 грн. На даний час ідуть відрахування з зарплати 20%. (З 2025року по 2200 грн щомісяця).У грудні вноситься останній платіж сумою 2000грн. По моїх підрахунках це вже все. Тільки що ради цікавості зателефонувала в Сенс банку. А вони мені говорять: У вас борг 6500грн. Чи можить банк після відкриття ВП нараховувати відсотки по кредиту?

Те що там банк нараховував - це тільки їх фантазії. Ви сплачуєте по ВП і нічого більше.
Не здумайте платити сенсбанку ще відсотки.

Те що там банк нараховував - це тільки їх фантазії. Ви сплачуєте по ВП і нічого більше.
Не здумайте платити сенсбанку ще відсотки.
Дякую за відповідь. А якщо вони після закриття ВП почнуть вимагати сплати тих відсотків?

Дякую за відповідь. А якщо вони після закриття ВП почнуть вимагати сплати тих відсотків?
Ви по ВП все погасили і на цьому крапка.
Те що вони там будуть вимагати - просто ігноруйте. Вони вже нічого не зроблять.

Тільки що знову до них телефонувала. Це виконавець затримує платежі по кредиту. Бо наприклад у вересні з зарплати вирахували 2000грн, а він у банк переказав тільки 843 грн, а в листопаді вирахували 2100 а виконавець переказав їм 4400 грн.
Може якось із виконавцем поговорить?

На підставі чого? Рішення суду чи внн?
Суду і не було. Вони звернулися до приватного виконавця і відкрили виконавче провадження

для відкриття потрібен виконавчий документ. Від того, що це, залежить процедурно шлях вирішити, ну якщо взагалі хочете вирішувати. Відкрийте постанову про відкриття виконавчого провадження і подивіться яка підстава зазначена, який саме документ

Вітаю! У мене така ситуація. Брала в 2019 році кредит у Сенс банку, а в 2022 році по йому відкрили ВП. Борг був 18275 грн. На даний час ідуть відрахування з зарплати 20%. (З 2025року по 2200 грн щомісяця).У грудні вноситься останній платіж сумою 2000грн. По моїх підрахунках це вже все. Тільки що ради цікавості зателефонувала в Сенс банку. А вони мені говорять: У вас борг 6500грн. Чи можить банк після відкриття ВП нараховувати відсотки по кредиту?
відсотки можуть далі, якщо стягували лише нарахування, не заявили вимогу про стягнення тіла і строк кредитування прописаний так, що дозволяє стягувати ще.. Ну хоча строк кредитування за договором нікого не зупиняє нараховувати, але в суді тоді є про що поговорити

Суду і не було. Вони звернулися до приватного виконавця і відкрили виконавче провадження
Якщо суду не було, значить виконавче провадження вікрили на підставі виконавчого напису нотаріуса. Для предметної консультації, якщо маєте кредитний договір, рекомендую звернутися до Tarass

Людині і не потрібно в тому всьому розбиратися, тому я й порадила звернуться до компетентного спеціаліста))

Тільки що знову до них телефонувала. Це виконавець затримує платежі по кредиту. Бо наприклад у вересні з зарплати вирахували 2000грн, а він у банк переказав тільки 843 грн, а в листопаді вирахували 2100 а виконавець переказав їм 4400 грн.
Може якось із виконавцем поговорить?

Ця ганебна практика доволі поширена та культивується деякими виконавцями. Адже хід виконання ВП майже ніхто з боржників не контролює. А виконавці... також люди і відповідно мають певні пристрасті і часто...борги...от і хімічать.

Назад
Угорі