Slemka
Форумчанин
- Дописи
- 24
- Реакції
- 3
- Бали
- 848
Slemka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, форумчані. Маю декілька питань, сподіваюсь на роз'яснення, думаю юристи більше знають по цьому. Таке питання, маю виконавчі провадження, працюю офіційно, рахунки вже заблоковані, але один рахунок зроблено після блокування - видатковим, але вже два місяці як я влаштувався на ще одну роботу на вечерню зміну теж офіційно, вчора виконавець ще одні виконавчі провадження відкрив і заблокував ще пару карток нових, і ту картку на яку я отримував зарплату на второй(новій) роботі, ось цікаво, у мене є можливість оформити картку на іншу людину і на роботі основній дали дозвіл отримувати зарплату на іншу людину, і як раз зарплату з другої роботи перенести на картку де вже зроблено видатковою. І от питання, моя зарплата з двух робіт в суммі складає 30+ тисяч, виконавча не стягне більше 17к, але чи не будуть вони всю мою зарплату з іншої роботи знімати собі ? Ну в плані на іншій роботі я отримую 14к, туди прийде лист від виконавчої про стягнення, але як саме на всю зп напишуть чи все ж такі так само 23% ?