Виконано рішення суду по Привату!

• Автор теми Автор теми Petrucho
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K

Petrucho

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Petrucho не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго здоров`я всім форумчанам! Буду писати коротко. Рішення суду від 10.01.18 : стягнути на користь Привата-19300 грн.- тіло, 11600 грн. -%, 12500 грн. - пеня, 1150 грн. - судовий збір. Розумію, що діватись нікуди, сплачую. 07.03.2019 постановою виконавчої служби закрито виконавче провадження в зв`язку з стягненням коштів в повному обсязі. Думаю, все закінчилось, та де там. Почались дзвінки з вимогами сплатити 8100 заборгованості по цій кредитній карті, що вже і закрили провадження. Розумію, що це - абсурд, але це - реалії нашого життя і їхньої шахрайської роботи. Я приймаю досить багато дзвінків з різних номерів, тому не можу просто не відповідати. Планую тепер сам звертатись до суду з заявою про списання заборгованості. Також, люди підказали, що можна спробувати вимагати компенсацію по 3% за кожен день з дня закриття виконавчого провадження. Мало вірится в це, але в нас правова держава, а суди гуманні. В кого які думки з цього приводу?

Доброго здоров`я всім форумчанам! Буду писати коротко. Рішення суду від 10.01.18 : стягнути на користь Привата-19300 грн.- тіло, 11600 грн. -%, 12500 грн. - пеня, 1150 грн. - судовий збір. Розумію, що діватись нікуди, сплачую. 07.03.2019 постановою виконавчої служби закрито виконавче провадження в зв`язку з стягненням коштів в повному обсязі. Думаю, все закінчилось, та де там. Почались дзвінки з вимогами сплатити 8100 заборгованості по цій кредитній карті, що вже і закрили провадження. Розумію, що це - абсурд, але це - реалії нашого життя і їхньої шахрайської роботи. Я приймаю досить багато дзвінків з різних номерів, тому не можу просто не відповідати. Планую тепер сам звертатись до суду з заявою про списання заборгованості. Також, люди підказали, що можна спробувати вимагати компенсацію по 3% за кожен день з дня закриття виконавчого провадження. Мало вірится в це, але в нас правова держава, а суди гуманні. В кого які думки з цього приводу?
вот с этого места поподробнее)))

с приватами это обыденно!какой вам смысл подавать в суд.....

вот с этого места поподробнее)))
ЗУ "Про захист прав споживачів". Вони не виконали свої зобовязання, тобто не закрили заборгованість. Мені, наприклад, із-за неї могли відмовляти в видачі кредиту на покупку житла чи іпотеку, і я, не маючи власного житла був змушений його винаймати і сплачувати за нього. Це тільки приклад.

ЗУ "Про захист прав споживачів". Вони не виконали свої зобовязання, тобто не закрили заборгованість. Мені, наприклад, із-за неї могли відмовляти в видачі кредиту на покупку житла чи іпотеку, і я, не маючи власного житла був змушений його винаймати і сплачувати за нього. Це тільки приклад.
5. У разі коли виконавець не може виконати (прострочує виконання) роботу (надання послуги) згідно з договором, за кожний день (кожну годину, якщо тривалість виконання визначено у годинах) прострочення споживачеві сплачується пеня у розмірі трьох відсотків вартості роботи (послуги), якщо інше не передбачено законодавством. У разі коли вартість роботи (послуги) не визначено, виконавець сплачує споживачеві неустойку в розмірі трьох відсотків загальної вартості замовлення

как бі не совсем то))

как бі не совсем то))
Та мені їх компенсація 300 лет не потрібна. Якщо у когось є можливість закинути "козу" позовної заяви про списання заборгованості, то буду дуже вдячний. В мене є тверде рішення опустить їх на землю і щоб відчепилися від мене.

Та мені їх компенсація 300 лет не потрібна. Якщо у когось є можливість закинути "козу" позовної заяви про списання заборгованості, то буду дуже вдячний. В мене є тверде рішення опустить їх на землю і щоб відчепилися від мене.
какой задолженности? у вас есть решение суда, которым установлена сумма долга)))
если они считают, что вы им что то должн, пусть повторно шагают в суд

у вас есть решение суда, которым установлена сумма долга)))
если они считают, что вы им что то должн, пусть повторно шагают в суд
Юридически я довольно хорошо подкованный и это я прекрасно понимаю, но, честно говоря, меня уже конкретно достали их бомжацкие звонки с требованиями-угрозами, просьбами оплатить хоть что-нибудь. Порой, занимаешься своими делами, а такой звонок реально отвлекает. Было бы не так обидно если бы не платил вообще.

Назад
Угорі