Виклик до державного виконавця

• Автор теми Автор теми Deffka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Tarass, і яким був результат суду?
Пепа, та чого? Маю знайому з цього сайту,яка теж має кредит в цих шаражках по прострочці вже 2 роки і ніхто не подав

Пепа, та чого? Маю знайому з цього сайту,яка теж має кредит в цих шаражках по прострочці вже 2 роки і ніхто не подав
Ой..да, я уже и не вспомню)) мы там массово инициировали и запреты на выезд, и привлечение к ответственности)) где то проходило, где то нет

Да ясно що як лотерея.Але вже прострочка де 9міс.а де більше і з кожним днем ждеш чи буде щось чи ні.

Когда чего то ждёшь, оно обязательно случается. Особенно если боишься.
Ждите что они вам денег насыпят) у меня 10-9 месяцев. Ничего вообще

Когда чего то ждёшь, оно обязательно случается. Особенно если боишься.
Ждите что они вам денег насыпят) у меня 10-9 месяцев. Ничего вообще
9 місяців прострочки чи вп висить?...якщо чесно про ті вп навіть не думала,а тут нагадали про себе

Admin, так,у мене вже 3 штуки є,післясудові,одне вп в державного і два в приватного
Ассоль, так,суд був ще минулого року в листопаді
Tanya123, хвилююсь,щоб гірше не було, у серпні прийшли документи про відкриття вп і тепер прийшов виклик
Tanya123, хочу платити частинами,але не маю можливості їхати,там пише що можна якось письмово повідомити про самостійне виконання частинами,але я уявлення не маю як то писати
Разве нельзя через ЕС?

Назад
Угорі