Щоденник Вихід з боргової ями. Більше 10 відкритих кредитів

• Автор теми Автор теми pashmina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
Це вони вас розвели на 7500? Мені пропонували 1.5 тіла, через 3 місяці тіло, а тепер тіло на рік розбити пропонують.
Ніхто мене не розводив. Мені через місяць протеру вони пропонували розбити 14000 на 10 платежів, тоді я вирішив чекати кращої пропозиції. Це було в травні
А далі, я майже весь липень сумував, шо не скористався. Коли запропонували ці умови, я вирішив погодитись
В мене ціль якомога швидше закрити кредити. В даному випадку переплатити 7500 для мене не ж проблемою. Тим паче, на початку перших протермінувань я собі прописував, за скільки максимум буду закривати кожну шарагу. І майже всі кредити, окрім Єгрошей, я закрив за менше, ніж розраховував. Тому і вирішив по Алексам платити два тіла

Ніхто мене не розводив. Мені через місяць протеру вони пропонували розбити 14000 на 10 платежів, тоді я вирішив чекати кращої пропозиції. Це було в травні
А далі, я майже весь липень сумував, шо не скористався. Коли запропонували ці умови, я вирішив погодитись
В мене ціль якомога швидше закрити кредити. В даному випадку переплатити 7500 для мене не ж проблемою. Тим паче, на початку перших протермінувань я собі прописував, за скільки максимум буду закривати кожну шарагу. І майже всі кредити, окрім Єгрошей, я закрив за менше, ніж розраховував. Тому і вирішив по Алексам платити два тіла
Якомога швидше і реструктуризація на 10 місяців якось не стакаються)

Якомога швидше і реструктуризація на 10 місяців якось не стакаються)
Розумію )
Але я їх вже проплатив на декілька місяців вперед. Тепер у вересні я можу обирати, відкласти гроші, домовитись з техно, або повністю закрити алексів
Мене просто мотивує хочаб якийсь рух по кредитах
Якщо чесно, якщо ЄАПБ в мене залишиться одним кредитом і все інше вже буде закрито, то я готовий їх закрити за 26, з тіла 7. Але поки є, що закривати, тому чекаю

Назад
Угорі