Виїзд за кордон, з кредитами

• Автор теми Автор теми FiDoppio
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 780

FiDoppio

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
21
Бали
133
FiDoppio не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть, можливо хтось все траплявся з таким, у мене є понад 20 мікрозайміа, протермінування близько 1 року по всім. Одна з цих контор місяць тому подала в суд, але іще ніякого виконавчого провадження не було. Чи можливо виїхати за кордон на роботу? Випустять?

Підскажіть, можливо хтось все траплявся з таким, у мене є понад 20 мікрозайміа, протермінування близько 1 року по всім. Одна з цих контор місяць тому подала в суд, але іще ніякого виконавчого провадження не було. Чи можливо виїхати за кордон на роботу? Випустять?
так

Випустять.
Щоб не випустили, повинна бути пряма заборона на виїзд за кордон від суду або виконавця.
Я такого ще не зустрічав стосовно боргів в МФО та банках

Випустять.
Щоб не випустили, повинна бути пряма заборона на виїзд за кордон від суду або виконавця.
Тільки ухвала суду! Звісно за вмотивованим/обгрунтованим поданням приватного чи державного виконавця.... в останній час спостерігається тенденція збільшення звернень виконавців до суду з відповідними поданнями, особливо це полюбляють юні "майбутні акули" з ДВС. В судовому порядку ці ухвали успішно оскаржуються.

Дякую, адже це моя надія дійсно заробити та розібратися з цим лайном

Випустять.
Дякую за відповідь, адже це певне що, одна з останніх надій моїх, на те, щоб отримати нормально роботу та розібратися з цим лайном (боргами)

Дякую за відповідь, адже це певне що, одна з останніх надій моїх, на те, щоб отримати нормально роботу та розібратися з цим лайном (боргами)
рус-лан трошки вище написав...
Тож краще поквапитися

в останній час спостерігається тенденція збільшення звернень виконавців до суду з відповідними поданнями, особливо це полюбляють юні "майбутні акули" з ДВС
Богами себе відчувають.
Наче від них щось залежить в житті...

В судовому порядку ці ухвали успішно оскаржуються.
Це вже добре

Їдьте до мене)

П.С. Є вже декілька тем подібних. Звичайно можете. Мабуть ви попали під категорію 18-22

Останнє редагування:
Випустять.

Їдьте до мене)

П.С. Є вже декілька тем подібних. Звичайно можете. Мабуть ви попали під категорію 18-22
Так попадаю

рус-лан трошки вище написав...
Тож краще поквапитися
Так, виїзд планується через 2 тижні, в суд на мене подали трішки більше місяця назад, 23 липня. Але нічого так і не сталося після того дня, в дію заходжу там лиш є те що прикріпив в скрині. А якщо в дії заходжу в виконавчі провадження, то там нічого немає

Вкладення

• Screenshot_20250902-170401.webp
    Screenshot_20250902-170401.webp
    26.5 Кб · Перегляди: 60
Так попадаю

Так, виїзд планується через 2 тижні, в суд на мене подали трішки більше місяця назад, 23 липня. Але нічого так і не сталося після того дня, в дію заходжу там лиш є те що прикріпив в скрині. А якщо в дії заходжу в виконавчі провадження, то там нічого немає
Тільки рішення суду на заборону виїзду за кордон. Вп теж не перешкода. Так що спокійно можете виїзджати з України і не переживати

Назад
Угорі