CreditKasa Виграв апеляцію з Кредит касою

• Автор теми Автор теми amddir1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 203

amddir1

Читач
Дописи
5
Реакції
8
Бали
278
amddir1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора

Не так часто пишу коменти але хочу поділитись виграв апеляцію за допомоги Адвокат Тарас Підодвірний дуже дякую.

Враховуючи мій кредит на 300 днів і багато програшних судів максимум на що надіявся це щоб скороти борг через суд на 40 тис +~ , з 20 тис подали до суду на 95800 грн

Перший суд програв але виграли апеляцію

Але сьогодні отримав хорошу звістку в апеляції і тепер ще кредит каса має повернути кошти за адвоката )

Ще раз дякую Tarass
IMG_9691.webp
IMG_9693.webp

Доброго вечора

Не так часто пишу коменти але хочу поділитись виграв апеляцію за допомоги Адвокат Тарас Підодвірний дуже дякую.

Враховуючи мій кредит на 300 днів і багато програшних судів максимум на що надіявся це щоб скороти борг через суд на 40 тис +~ , з 20 тис подали до суду на 95800 грн

Але сьогодні отримав хорошу звістку в апеляції і тепер ще кредит каса має повернути кошти за адвоката )

Ще раз дякую Tarass
IMG_9691.webp
IMG_9693.webp
Підняли настрій на цілий день, вітаю!

Доброго вечора

Ще раз дякую Tarass
IMG_9691.webp
IMG_9693.webp
завжди будь ласка)))) радий, що зміг допомогти, та таки дотисли "не таку" кредит касу

Назад
Угорі