⚖️ Виграно суд з ТОВ “Діджи Фінанс”, на 230 000 грн. Стягнуто 15 000 грн витрат на правову допомогу.

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
У квітні 2023 року звернулась до мене людина, на яку подали до суду Диджи Фінанс.
Просили суд стягнути майже 230 000 грн боргу.
1707987946243.webp

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов.
В ході розгляду справи судом було встановлено, що матеріали справи не містять нібито укладеного кредитного договору, доказів отримання моїм клієнтом коштів від ОТП Банку.
Як результат, у задоволенні позову, відмовлено.
Диджи_відмова.webp

Але, суд, чомусь забув вирішити питання щодо відшкодування витрат понесених моїм клієнтом на правову допомогу, тож довелось подавати заяву про ухвалення додаткового рішення.
1707988649924.webp

І ось, вчора, суд задовільнив мою заяву та вирішив стягнути з Діджи Фінанс 15 000 витрат на правову допомогу.
Діджи_стягнути.webp

Мої вітання клієнту)))

У квітні 2023 року звернулась до мене людина, на яку подали до суду Диджи Фінанс.
Просили суд стягнути майже 230 000 грн боргу.
1707987946243.png

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов.
В ході розгляду справи судом було встановлено, що матеріали справи не містять нібито укладеного кредитного договору, доказів отримання моїм клієнтом коштів від ОТП Банку.
Як результат, у задоволенні позову, відмовлено.
Диджи_відмова.jpg

Але, суд, чомусь забув вирішити питання щодо відшкодування витрат понесених моїм клієнтом на правову допомогу, тож довелось подавати заяву про ухвалення додаткового рішення.
1707988649924.png

І ось, вчора, суд задовільнив мою заяву та вирішив стягнути з Діджи Фінанс 15 000 витрат на правову допомогу.
Діджи_стягнути.jpg

Мої вітання клієнту)))
І мої вітання Вам і клієнту👍

В мене з ними також є справи не по Михайлівському. Але ще в процесі)
та знаю))
і по мілоану почали подавати))
і ще хтось… відразу не згадаю
Ой, кому мышонок может быть конкурентом...
Гинеколог стал нейрохирургом...
миха это банк михайловский))
«специализация» Меркатора))

Назад
Угорі