Виграла суд з монобанком, але вони не реагують на рішення суду і продовжують тиск.

• Автор теми Автор теми настякіла
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 66

настякіла

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
настякіла не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На початку війни в лютому 2022 року я зайшла в мінус на моно, до 1 квітня був льготний період. Мені прийшло повідомлення, що нбу дозволив відстрочку штрафів, відсотків...так якось двузначно було написано, що можна не погашати я зрозуміла. Але 1 квітня монобанк списав з мене кошти що були ( мінус був 15к, залишалось близько 600 грн) вони списали ці 600 грн та ще завели мене в мінус мінус. Стало щось мінус 191 грн( ну й мінус 15 к кредитного ліміту).
Я дзвоню , кажу...от смс, війна, я в глухому селі....спишіть ці 191, я закрию 15к. Вони залупились, і я залупилась. С тих пір була тиша, аж до 2024 року. Вони почали дзвонити, звісно борг вже став порядку 21 к. Погасвть, давили, я писала їм листи, щоб списали...дійшло діло до суду. Я САМА "воювала" з ними, бо адвокати сміялись, сума мізерна, їмне вигідно...краще заплатиі забудь. Але я виграла справу, суд признав, як я і просила, щоб я заплатила лише 15 к що взяла, і частинами. Тепер я плачу щомісяца по 1к. Але ці придурки гнуть своє, ігнорують рішення суду, списують по тищі враховуючи відсотки що зверху нараховані, тобто від 21к.
І тепер я думаю, що буде далі? Я заплачу 15 к в грудні, і залишиться борг, бо вони ігнорують мої прохання змінити суму згідно рішення суду. І шо дєлать!?!!?

Назад
Угорі