Выездная группа идеа банк

• Автор теми Автор теми Marina_vyacheslavovna27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 109

Marina_vyacheslavovna27

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
19
Бали
5065
Marina_vyacheslavovna27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет.
Подскажите может у кого-то то было именно в 2026 году чтобы с идеа банка приезжали домой в том числе и ночью?
Спасибо

Звісно що ніхто не приїхав, в до цього смс писали 2 місяці потому за виїзду групу

Мені відмовили у пільги дружині військового 3 рази подавала документи
Причепитися до форми 5 що вона не того зразка як їм треба але оформлення суті не змінює

Звісно що ніхто не приїхав, в до цього смс писали 2 місяці потому за виїзду групу

Причепитися до форми 5 що вона не того зразка як їм треба але оформлення суті не змінює
Мені здається із гарним юристом тут самим можна збити за таке, але то хай самі юристи скажуть.

Подайте до цього банка-анатоциста позов у порядку захисту споживача, про зобов'язання вчинити дії: перша позовна вимога - списати проценти, друга позовна вимога - вилучити проценти з тіла кредиту, третя позовна вимога - вилучити комісії з тіла кредиту. Ви не сплачуєте судовий збір відповідно до ст. 22 ЗУ "Про захист прав споживачів", а якщо банк програє, то сплатить за кожну програну вимогу по 1331,20 грн. на користь держави.

Назад
Угорі