Видалення з баз мфо

• Автор теми Автор теми Natasha15999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K
Так а кто узнает? Спустите кровь, хладнокровненько расчлените болгаркой, а затем покормите бездомных собак. Благое дело! Плюсик в карму!
Мене влаштовує) чоловік сказав шо якщо якась с..а присуне до нас то в нас є бензопила і топор)
Смілива ідея, але треба розуміти - колектор МФО чи банку при особистій зустрічі навряд чи своєю поведінкою дасть правові підстави на це. Допоки не доведено, що проти Вас здійснювались будь-які протизаконні дії, тобто у Ваших діях не було ознак самозахисту - то так, це кримінальна справа на загальних підставах, без різниці - перехожий то чи позаштатний співробітник банку.
Інша справа, якщо Ваші дії малозначні і не призведуть до тяжких наслідків, то навряд чи хтось звернеться із заявою про злочин.
Так, але я думаю що саме колектора коли приїдуть і якщо приїдуть то будуть самі наглі і борзі, але це моя думка.
Також діє закон про те що якщо він заперся до мене на моє подвір'я то я цілком маю право йому прип.....и. і за це мені нічо не буде. А якщо так як написали в попередньому коменьті про розчленування то це взагалі джекпот.

Назад
Угорі