Видалення з баз мфо

• Автор теми Автор теми Natasha15999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Natasha15999

Читач
Дописи
33
Реакції
21
Бали
1765
Natasha15999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, я новачок на форумі, вже описувала свою історію. Сьогодні мені зустрілась ось така людин (жінка пропонує зменшити кредит в містер Мані до 50-100 грн і щоб я його одразу ж закрила, при умові 500 грн їй, але спочатку вона на сайті зменшує кредит на 50-100 грн ( як гарант того що вона не шарлатан), я це бачу, після чого скидаю їй 500 грн і вона його зменшує до тіла кредиту 100 грн, для цього їй потрібна фіо і номер телефону), як думаєте що це може бути за афера? Стосовно того що кредити ніяк не можна видалити або анолювати я знаю. Шкода що не можу прикріпити скріни.

Мистер мани спокойно списывают до тела с процентом. Можно и просто до тела договориться.
Не ведитесь на этот развод. Бред это всё.

Natasha15999, почему не можете? Вроде такая возможность есть.
Кидок. Ну, никто вам таким образом ничего не уменьшит.

Всім привіт, я новачок на форумі, вже описувала свою історію. Сьогодні мені зустрілась ось така людин (жінка пропонує зменшити кредит в містер Мані до 50-100 грн і щоб я його одразу ж закрила, при умові 500 грн їй, але спочатку вона на сайті зменшує кредит на 50-100 грн ( як гарант того що вона не шарлатан), я це бачу, після чого скидаю їй 500 грн і вона його зменшує до тіла кредиту 100 грн, для цього їй потрібна фіо і номер телефону), як думаєте що це може бути за афера? Стосовно того що кредити ніяк не можна видалити або анолювати я знаю. Шкода що не можу прикріпити скріни.
Привет.Это лохотрон.Не надо зря тратить деньги.

Если знаете, для чего тогда тиражируете эту чушь?

Мистер мани спокойно списывают до тела с процентом. Можно и просто до тела договориться.
Не ведитесь на этот развод. Бред это всё.
Я звичайно теж так думаю, але цікаво, як вона може спочатку списати там тих 50 чи 100 грн, щоб мені в кабінеті вибило меньшу суму

Natasha15999, могу им позвонить и сказать, что есть на сотку меньше. Они спишут в кабинете и всё.

Natasha15999, могу им позвонить и сказать, что есть на сотку меньше. Они спишут в кабинете и всё.
[/QUOT
Хм, так теж цікаво, вже до цього додумались навіть
Коли нажимаю прикріпити то видає тільки камеру, може це в мене щось з телефоном
Коли нажимаю прикріпити то видає тільки камеру, може це в мене щось з телефоном
Если знаете, для чего тогда тиражируете эту чушь?
Я просто поцікавилась. Хіба це заборонено на форумі?!

як думаєте що це може бути за афера?
Я думаю, что кто-то проводит какие-то ужасные эксперименты над людьми.

Стосовно того що кредити ніяк не можна видалити або анолювати я знаю.
Это всё в голове... Нельзя для тех, кто считает, что нельзя, и можно для тех, кто считает, что можно. Но на самом деле у нас тупо отмывание денег: отдадите два-3 тела и пойдёте под суд по ст. 209 УК Украины как соучастник.

https://anticollector.ua/threads/otmyvanie-deneg.21666/

Шкода що не можу прикріпити скріни.
Попробуйте вот тут Скриншоты онлайн, сервис получения ссылок на картинки, фото и скриншоты - PasteNow.ru

P. S. Всё время стесняюсь спросить, почему не создать просто ник Natasha? Почему Natasha1488? Такое впечатление, что общаюсь с небритым харьковским троллем попивающим "Рогань" (или другого рода быдлонапитки) за своим засаленым ноутбуком.

А не может схема выглядеть так. Работник МФО, владея всей информацией о заемщике, в личном порядке выходит с ним на связь, предлагая списание. Своими деньгами гасит кредит на эти 50-100 грн, есссно, сумма в кабинете уменьшается. Берет с заёмщика 500 грн, и исчезает с радаров. Профит в 400 грн на ровном месте. Вариант?

Я думаю, что кто-то проводит какие-то ужасные эксперименты над людьми.

Это всё в голове... Нельзя для тех, кто считает, что нельзя, и можно для тех, кто считает, что можно. Но на самом деле у нас тупо отмывание денег: отдадите два-3 тела и пойдёте под суд по ст. 209 УК Украины как соучастник

Попробуйте вот тут

P. S. Всё время стесняюсь спросить, почему не создать просто ник Natasha? Почему Natasha1488? Такое впечатление, что общаюсь с небритым харьковским троллем попивающим "Рогань" (или другого рода быдлонапитки) за своим засаленым ноутбуком.
Я не знала як у вас тут, тому і написала з цифрами, не повірите, але я дівчина)
А не может схема выглядеть так. Работник МФО, владея всей информацией о заемщике, в личном порядке выходит с ним на связь, предлагая списание. Своими деньгами гасит кредит на эти 50-100 грн, есссно, сумма в кабинете уменьшается. Берет с заёмщика 500 грн, и исчезает с радаров. Профит в 400 грн на ровном месте. Вариант?
І про таке я думала, але чесно кажучи ну їх ці лохотрони, а то якщо вони і тіпа уменьшат ту суму, я закрию, а мені потім скажут що я "Мошенніца") або крідіт вернеться якимсь боком в подвійні сумі
І про таке я думала, але чесно кажучи ну їх ці лохотрони, а то якщо вони і тіпа уменьшат ту суму, я закрию, а мені потім скажут що я "Мошенніца") або крідіт вернеться якимсь боком в подвійні сумі

Та схема елементарна
кажете своє Прізвище імя та по батькові і номер, вони дзвонять в компанію, закидують 100 грн за вас, і сума зменшується, а потім ви в декілька раз більше назад їм скидуєте, і допобачення

Я не знала як у вас тут, тому і написала з цифрами, не повірите, але я дівчина)
Хорошо. Вы только дурного в голову и тяжёлого в руки не берите.

94775655_150976333128673_6223869024535576576_o.webp

Та схема елементарна
кажете своє Прізвище імя та по батькові і номер, вони дзвонять в компанію, закидують 100 грн за вас, і сума зменшується, а потім ви в декілька раз більше назад їм скидуєте, і допобачення
І це логічно
Хорошо. Вы только дурного в голову и тяжёлого в руки не берите.

94775655_150976333128673_6223869024535576576_o.jpg
Цікаво, якщо дійсно прип****ти колектора, за це щось буде чи ні?

Так а кто узнает? Спустите кровь, хладнокровненько расчлените болгаркой, а затем покормите бездомных собак. Благое дело! Плюсик в карму!

Я звичайно теж так думаю, але цікаво, як вона може спочатку списати там тих 50 чи 100 грн, щоб мені в кабінеті вибило меньшу суму
Она за Вас заплатит на 100 грн, а Вы ей 500, по моему не плохо....

Як варіант,оплачує 100 грн Вашого боргу,щоб потім отримати 500 грн.

Смілива ідея, але треба розуміти - колектор МФО чи банку при особистій зустрічі навряд чи своєю поведінкою дасть правові підстави на це. Допоки не доведено, що проти Вас здійснювались будь-які протизаконні дії, тобто у Ваших діях не було ознак самозахисту - то так, це кримінальна справа на загальних підставах, без різниці - перехожий то чи позаштатний співробітник банку.
Інша справа, якщо Ваші дії малозначні і не призведуть до тяжких наслідків, то навряд чи хтось звернеться із заявою про злочин.

Назад
Угорі