Ви найкращі! Дякую що ви є!

• Автор теми Автор теми Nata240
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nata240

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
67
Бали
2590
Nata240 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт! Я новенька, що і де писати,не знаю ! Читаю ваш форум з квітня, біда, 7мфо, карантин,роботи нема, чоловік як послухав, що ті упирі говорять, вигнав до батьків, подає на розвід .Хай подає! У мене вже є ви! !!Я надіюся!))))

Привіт! Я новенька, що і де писати,не знаю ! Читаю ваш форум з квітня, біда, 7мфо, карантин,роботи нема, чоловік як послухав, що ті упирі говорять, вигнав до батьків, подає на розвід .Хай подає! У мене вже є ви! !!Я надіюся!))))
Шо тоже бракованный муж попал. 7 мфо это не беда, да и 30 не беда. Беда когда страх начинает брать верх над разумом, а ище желание куда то и что то усердно написать

Ох уж эти чоловики.! Слов нет......НО все ,что не делается все к лучшему:luboff:Значит Вас ждет тот который и в огонь и в воду с Вами):friends: Все наладится :give_heart:

Dg2.gif

Правильно ты думаешь.Но,а если муж тебя не понимает,то это не муж.А здесь всегда найдете поддержку.Поверте сама была на грани,но сайт-это реальная поддержка.И мы все поможем чем сможем.

Шо тоже бракованный муж попал. 7 мфо это не беда, да и 30 не беда. Беда когда страх начинает брать верх над разумом, а ище желание куда то и что то усердно написать
Не біда!Але шок серйозний! Тим що я ці гроші брала для чоловіка, а тепер обісрана я!

Вот гад ? из-за 7 МФО ?
Слабак, так ему и передайте

7 мфо это временные трудности, а беда - Ваш муж

скажите спасибо мфо- а если бы хулиганы пристали- муж при них бы на развод подал?

Да, бракованные мужики нынче пошли. Итог - надо искать мужика с МФО :crazy:

Не біда!Але шок серйозний! Тим що я ці гроші брала для чоловіка, а тепер обісрана я!
Шок пройдет, здесь вас быстро в чувство приведут. Ну не вы первая здесь такая, что брали для мужа, а он потом свинтил, как запахло жареным.

А где вы такие зачетные картинки в тему находите??
Да, бракованные мужики нынче пошли. Итог - надо искать мужика с МФО :crazy:
Ага...мошенника - авантюриста)
на все будет говорить " да г а в но вопрос, детка" )

То мій другий чоловік, з першим втратили дитину і не змогли впоратися з горем, розійшлися, з цим 4 роки всі грошість пішли на лікування, казав що буде до смерті, і без дітей, відправила в Німеччину гроші заробляти на штучне заплідненя, ні грошей, ні чоловіка, ні дитини! Фууу! !Накінец виговорилася! !! Дякую всім! !!

То мій другий чоловік, з першим втратили дитину і не змогли впоратися з горем, розійшлися, з цим 4 роки всі грошість пішли на лікування, казав що буде до смерті, і без дітей, відправила в Німеччину гроші заробляти на штучне заплідненя, ні грошей, ні чоловіка, ні дитини! Фууу! !Накінец виговорилася! !! Дякую всім! !!
Та мабуть і не треба було. Якщо бог дасть то все буде.
Що не потрібно, того і нема.
Які у всіх цікаві історії життя....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі