Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Отримала такий самий лист, я думаю що просто лякають, попереджати коли клепануть напис точно не будутьВВС делали кому-то ИНН? А то прислали письмо, что если не заплачу, то уже готовы документы на подачу частному нотариусу Пономаревой.
Я тоже так думаю. Но просто смущает то, что они указали даже дату, когда подадут документы нотариусу.Отримала такий самий лист, я думаю що просто лякають, попереджати коли клепануть напис точно не будуть
Я думаю що Ви заплатили швиденько, у мене також ситуація, з написами треба мати удачу, тут 50 на 50 як повезеЯ тоже так думаю. Но просто смущает то, что они указали даже дату, когда подадут документы нотариусу.
У мене 50 мфо уявіть кожен перегляд на сайті боржників мініс 10 років життяОтримала такий самий лист, я думаю що просто лякають, попереджати коли клепануть напис точно не будуть
Нет, я не заплатил и платить не собираюсь. Ни копейки они не получат. Хотят ИНН, вперёд, буду сносить. Мне уже столько нервов испортили, что я нисколько им не отдам.Я думаю що Ви заплатили швиденько, у мене також ситуація, з написами треба мати удачу, тут 50 на 50 як повезе
У мене 50 мфо уявіть кожен перегляд на сайті боржників мініс 10 років життя
Правда 50 мфо? Их столько есть ?)Я думаю що Ви заплатили швиденько, у мене також ситуація, з написами треба мати удачу, тут 50 на 50 як повезе
Так є більше 100!Правда 50 мфо? Их столько есть ?)
Так що не хвилюйтесь, повірте є у людей головняки такі що мама не горюй...Так є більше 100!
Так Ви не говоріть з ними смисл нервувати...Нет, я не заплатил и платить не собираюсь. Ни копейки они не получат. Хотят ИНН, вперёд, буду сносить. Мне уже столько нервов испортили, что я нисколько им не отдам.
А де ви їх стільки набрали ?У мене 50 мфо уявіть кожен перегляд
Та кредитна історія була ідеальна, так пройшлась по максимуму на пролонгації...зараз розумію якої фігні собі наробила....але стараюсь не думати щоб не зійти зрозумуА де ви їх стільки набрали ?
В нас в загальному їх біля 80 ... пройшлись по-максимуму ? ))
Плюс у тому що керівник знає усі мфо які є в Україні)))))))дякуючи меніА де ви їх стільки набрали ?
В нас в загальному їх біля 80 ... пройшлись по-максимуму ? ))
У вас надписи булиЯ думаю що Ви заплатили швиденько, у мене також ситуація, з написами треба мати удачу, тут 50 на 50 як повезе
а це хто?ВВС делали кому-то ИНН? А то прислали письмо, что если не заплачу, то уже готовы документы на подачу частному нотариусу Пономаревой.
у мене 35 і я божеволію!Я думаю що Ви заплатили швиденько, у мене також ситуація, з написами треба мати удачу, тут 50 на 50 як повезе
Ні, алекси фінфорс і веллфін закрила, але ще море шараг і розумію що хто вклепаєУ вас надписи були
Бережіть свої нерви, у мене не було підтримки і по ходу як не поїха кришою не знаю, зараз розумію що донервувалась свій час до Чортиків.....зараз калососи від мене плачуть.....а це хто?
у мене 35 і я божеволію!
Это вам первое письмо прислали ввс?ВВС делали кому-то ИНН? А то прислали письмо, что если не заплачу, то уже готовы документы на подачу частному нотариусу Пономаревой.
А сколько по времени у вас просрочки ?Ні, алекси фінфорс і веллфін закрила, але ще море шараг і розумію що хто вклепає
Бережіть свої нерви, у мене не було підтримки і по ходу як не поїха кришою не знаю, зараз розумію що донервувалась свій час до Чортиків.....зараз калососи від мене плачуть.....
і у мене , як не було підтримки, так і немає. Як можу, так і сама кручусь. А поряд ще дитятко маленьке!!!!!!! Сама не знаю, де беру сили!!!!Ні, алекси фінфорс і веллфін закрила, але ще море шараг і розумію що хто вклепає
Бережіть свої нерви, у мене не було підтримки і по ходу як не поїха кришою не знаю, зараз розумію що донервувалась свій час до Чортиків.....зараз калососи від мене плачуть.....
скільки ви часу у прострочці?Ні, алекси фінфорс і веллфін закрила, але ще море шараг і розумію що хто вклепає
Писала колись шо 40.....а вже 50Ну бліннн![]()
Так там разница между постами в 7 месяцев ))) Добрала до более красивой циферкиПисала колись шо 40.....а вже 50