Вторая ИНН, Колейчик, он же вроде без лицензии?

• Автор теми Автор теми Skorokyr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
А они вам наяривали ??? Вы разговаривали с ними ??? Пытались как то договориться ..
Наяривали, директору дозвонились, смс гадкие писали, я просто забил, ни одной пролонгации не сделал, послал их и морозился, через пару месяцев отстали

09 06 2020 года Финансова компания Доверие и гарантия лишились лицензии
Не все так радісно, як нам хотілось би. 11.06.2020 ліцензію отримала «ДIДЖИ ФIНАНС» , а це та сама Довіра та гарантія. Але не думаю що це означає, що треба їм платити. Переб'ються

Не все так радісно, як нам хотілось би. 11.06.2020 ліцензію отримала «ДIДЖИ ФIНАНС» , а це та сама Довіра та гарантія. Але не думаю що це означає, що треба їм платити. Переб'ються
Ви знаєте, я їм також не хочу платити, особливо ту суму, яку вони мені диктують, я би заплатила те що я брала в мфошки, а так , по- стільки по- скільки кредит + вийожувався, не хотів йти ні наякі поступки, дзвонили, погрожували , і так далі.... спекали мій договір цим упирям, ці також наярюють, спочатку я говорила , що я віддам кошти, але ту суму, яку брала, а не те що ви собі там намалювали !!! Не чують мене !!! Тай також в думках послала їх.... Але мене бентежить те що тварюки взяли "в моду" робити виконавчий надпис.... А в мене з/п на картці, дитячі гроші - також картка... Отут і проблемка, трохи переживаю !!!

Назад
Угорі