Вся страна в кредитах?

• Автор теми Автор теми Искатель
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Коли почали звонити на роботу,я думала зі стида згорю нафіг.А потім коли вже пішли звінки як треба ,то колеги почали звонити і казати :"Ти не переживай.Ти думаєш ти одна така тут?та начальству регулярно кожного місяця звонять за новачка..Ми тебе не здамо і про тебе нічого не кажемо.Шлемо всіх.Так що ти не переживай.Все нормально".І тут то я зрозуміла,що виявляється я не одна така.А навколо мене є ще багато людей,які влізли в це га....но.
Ви праві нас дуже багато...Але блін я не розумію чому державі так на нас по**г це ж простий народ який просто виживає .У мене тиждень була депресія моя под
Mash,
Это мнение калов. И людей с ореолом....они сами его себе придумали....здесь, на форуме, мы все чисты перед МФО!!!
У кожного свої думки.Я щось вас не зрозуміла вам несподобалось моє повідомлення???

Да много кто в кредитах, на самом деле... Даже среди моих знакомых куча таких. Есть и те знакомые, которые кредит не брали, а им все равно названивают. Нынче почти каждый знает, что это, да как. Кстати, вопрос глупый... Через год, возможно раньше, я планирую выйти замуж. Каллы могут потом пробить, нахожусь ли я в браке, и звонить мужу?)
мне тоже интересен етот вопрос ) Если менять фамилию, то наверное узнают ... И то не факт, как они узнают его имя и отчество ) хз

мне тоже интересен етот вопрос ) Если менять фамилию, то наверное узнают ... И то не факт, как они узнают его имя и отчество ) хз
Мне кажется что разве что самим им позвонить и сказать.А так откуда должны узнать?

Назад
Угорі