val_
Форумчанин
- Дописи
- 166
- Реакції
- 65
- Бали
- 343
val_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так вони того тижня за місцем роботи планували обдзвін робитиЗвичайні погрози, якщо вони б і знайшли місце роботи, то Вам про це би не розповідали, ви б дізналися про це вже на роботі.
Не звертайте уваги на їх писульки, це як росіяни в чатах, тільки серуть під себе.Так вони того тижня за місцем роботи планували обдзвін робити![]()
Ну я їм була на пошту написала, що законно, що ні і скріни з закону далаНе звертайте уваги на їх писульки, це як росіяни в чатах, тільки серуть під себе.
И что?Прийшло ось таке. Чи справді можуть встановити місце роботи?
Передумали))Так вони того тижня за місцем роботи планували обдзвін робити![]()
бо знайти гроші за 20 хвилин не дуже реально, та й за дві-три години також.Так тіло ж пропонували. Чого не закрити?
треба було за 5 годин знайти, а якщо їм це довго хай йдуть нах*р)бо знайти гроші за 20 хвилин не дуже реально, та й за дві-три години також.
ну я не знаю ж що вони планують робити з цією інформацієюИ что?
Ну установили. Ок. Что дальше?)
Передумали))
ну 4-5 годин це їх максимум був, але в мене друзі не надійнітреба було за 5 годин знайти, а якщо їм це довго хай йдуть нах*р)
та вже думала написати. скрінів у мене нормально буде.Пишите жалобу в НБУ
Это же не просто сказка - это ПЕСНЯ.
пиздятьПрийшло ось таке. Чи справді можуть встановити місце роботи?
В мене тежТак вони того тижня за місцем роботи планували обдзвін робити![]()
та звісно, що пиздятьпиздять))я маю у них не закритий кредит,з травня
встановили вони собі бутилку в *****Прийшло ось таке. Чи справді можуть встановити місце роботи?
на початку дзвонили і писали регулярно,Потім я поставила блокіратор дзвінків і спокій.Я ще коли не знала про цей сайт їм 2 пролонгації дурненька зробилата звісно, що пиздятьактивно виносять мозок?
в мене вже пройшли три години для сплати, і нічого, й телефонували тричі за весь часна початку дзвонили і писали регулярно,Потім я поставила блокіратор дзвінків і спокій.Я ще коли не знала про цей сайт їм 2 пролонгації дурненька зробила
И получить по хлебалу?)вирішили не телефонувати, а прийти особисто?
ЛопатоюИ получить по хлебалу?)