Всім сюди ! Проти коллекторів!

• Автор теми Автор теми Алька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та я вже багато чого читала у кожного різні ситуації .
Якщо я тел не буду брати то близьким будуть звонити а по отзивам щей до сусідів доберуться ((
Або я вже себе дуже накручую
Вас дуже сильно турбує думка оточуючих щодо цієї ситуації?!
То потрібно було раніше думати , коли брали кредит під 1500 % річних!
А зараз можна змиритися і випити соку :попкорн:
...і порадіти , що ви знайшли потрібну інформацію)

Они и так всех найдут,даже если вы будете брать трубку
Им поx кому звонить,они *****
Мда (( веселе життя починається (
Вас дуже сильно турбує думка оточуючих щодо цієї ситуації?!
То потрібно було раніше думати , коли брали кредит під 1500 % річних!
А зараз можна змиритися і випити соку :попкорн:
...і порадіти , що ви знайшли потрібну інформацію)
Аби я знала що саме так вийде , то ніколи в житті б в це не влізла

Мда (( веселе життя починається (
Они даже это не отрицают,что будут всем звонить,мне сегодня калл пообещал превратить жизнь в ад,что я буду рыдать ,что все,торба мне,на шашлык пустит.
И я не шучу)))
Мне сегодня так и сказали.
И что теперь делать,землянку рыть?)

Они даже это не отрицают,что будут всем звонить,мне сегодня калл пообещал превратить жизнь в ад,что я буду рыдать ,что все,торба мне,на шашлык пустит.
И я не шучу)))
Мне сегодня так и сказали.
И что теперь делать,землянку рыть?)

Вам же сказали, что будете рыдать - вот и рыдайте со смеха))))

Ага и вземлянке рыдать,мда,смешной ,департамент финансовой безопаснрсти,сейча уссусь от смеха

Ахах.Интересная у них "корпорация монстров"))
Как они все свои департаменты в одну будку поместили???
:попкорн::попкорн::попкорн:

У меня сегодня заботливая звонила,спрашивала одет, обут и хорошо ли кушает и учиться мой ребенок, наверное помочь хотела ,если чего то не хватает))

Та я вже багато чого читала у кожного різні ситуації .
Якщо я тел не буду брати то близьким будуть звонити а по отзивам щей до сусідів доберуться ((
Або я вже себе дуже накручую
Близьким вони будуть дзвонити незалежно від того чи будете Ви з ними спілкуватись чи ні(це перевірено особисто за 7місяців прострочки)...А з ССлоан взагалі не можна іти на контакт ,особливо родичам-вони тонни бруду,хамства,образ та нецензури на Вас та на Ваших родичів виливають...І чим більше з ними контактів-тим більше дешевих образ і понівичених нервів.Забийте на них усіх,зрозумійте одне -дзвонилкам тупим особисто Ви ничого не винні.Бережіть своє здоров'я.

Всмысле засланый козачек ?

В мене мама так сказала сама взяла , ти бачила договір і знала на що підписуєшся ! І те що я не розумію в що влізла ! Типу наслідки будуть дуже великі ! Після того як сслоун їй позвонив !
Якi наслiдки? Що Ви зараз маете на увазi?

Вона думає що зараз начнуть ходити по домам , будуть вимагати , забирати ..
Короче 90-ті
То переконайте ii що вона помиляеться..не тi часи .вони можуть бути героями лише по телефону.нехай просто iгноруе iх.Зараз i без них вистачае аферистiв.Ваша мама що iм всiм вiрить?

Алька, предупреди родствеников, чтоб просто слали их, мои так и делают, кроме тещи, " но она та еще С**а" позвонили пару раз узнали направление движения больше им не звонят, да и мне теперь через раз)

То переконайте ii що вона помиляеться..не тi часи .вони можуть бути героями лише по телефону.нехай просто iгноруе iх.Зараз i без них вистачае аферистiв.Ваша мама що iм всiм вiрить?
Та буду переконувати , або краще зразу направлю її на цей сайт , надіюсь вона мене зрозуміє
Алька, предупреди родствеников, чтоб просто слали их, мои так и делают, кроме тещи, " но она та еще С**а" позвонили пару раз узнали направление движения больше им не звонят, да и мне теперь через раз)
Свекруха знає , зразу буде посилати їх , в неї в сімї вже така практика є )
Та буду переконувати , або краще зразу направлю її на цей сайт , надіюсь вона мене зрозуміє

Свекруха знає , зразу буде посилати їх , в неї в сімї вже така практика є ) надіюсь і мої зрозуміють

Свекруха знає , зразу буде посилати їх , в неї в сімї вже така практика є )
Успiху Вам.Сподiваюсь що Ви будете почутi)Менi не довелось нiкого скеровувати на цей сайт.Вони,напевно,думають що я на фейсбуцi висну))

Успiху Вам.Сподiваюсь що Ви будете почутi)Менi не довелось нiкого скеровувати на цей сайт.Вони,напевно,думають що я на фейсбуцi висну))
Велике дякую )) у фейсбуці теж багато чого написано про ці мфо , люди скрізь кричать про цей безлад но ніхто нас не чує

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі