Всім сюди ! Проти коллекторів!

• Автор теми Автор теми Алька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алька

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
27
Бали
33
Алька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поділіться своїм опитом , як ви нагрузили колекторів шоб вони відчепились або хоча б від родичів ! Що ви саме говорили і для яких саме мфо ? Хто що боїться ?

Просто ігноруйте їх!

Ничего не боимся ибо уже в этом дерьме по самое нихочу,чего можно уже более боятся?

они боятся только вашего иска в суде против них.
больше они ничего не боятся, увы...

Все равно будут звонить и писать. Ничем не нагрузишь. Нет для них законов и указов. Даже после нацкома и киберполиции названивают. И это не зависит от того, берешь трубку или нет. Еще и наврут, что прячешься. Проверено лично

Надо беседовать с роднёй, объяснять ситуацию, а болтовня с чм*шниками ничего не даст, будете вы с ними общаться или нет, звонки контактным и родне всё-равно будут

Буду ігнорувати, будуть більше звонити родичам ! А вони ще поки не знають
Таз зіграйте на випередження і попередьте їх першою! В чому проблема ! Я , думаю, це кращий варіант , ніж працювати на них найближчий рік !
Не потрібно їх боятися ... Телефонні дзвінки це їхній максимум...будете ігнорити , станете для них не цікавим об'єктом дуже швидко! І про вас забудуть!

они боятся только вашего иска в суде против них.
больше они ничего не боятся, увы...
Не согласен что боятся. Они же пришибленние. Да и ничего не теряют. А иск о возмещении Вам морального ущерба помоему не проканает. Думаю что они могут боятся (да и не ети шавки а их хозяева) только того что им пепестанут давать бабло лoxи, вот их ночной кошмар.
Не
Поділіться своїм опитом , як ви нагрузили колекторів шоб вони відчепились або хоча б від родичів ! Що ви саме говорили і для яких саме мфо ? Хто що боїться ?
Не грузить их а тролить и прикаливатся -вот единственное оружие от етих чмошников. Наплюйте на их попитки вас запугать и у них интерес пропадет

Таз зіграйте на випередження і попередьте їх першою! В чому проблема ! Я , думаю, це кращий варіант , ніж працювати на них найближчий рік !
Не потрібно їх боятися ... Телефонні дзвінки це їхній максимум...будете ігнорити , станете для них не цікавим об'єктом дуже швидко! І про вас забудуть!
Про що попередити ? Я сама їх то не боюсь , боюсь тільки те що звонитимуть рідним , так як від них тиску буде ще більше

А не засланый ли козачёк Алька. Так сказать пощупать слабые места.

Алька, що будуть дзвонити попередити! І про кредити краще розказати! А то у них фантазія широка , різне можуть розказувати про вас !

Всмысле засланый козачек ?
Алька, що будуть дзвонити попередити! І про кредити краще розказати! А то у них фантазія широка , різне можуть розказувати про вас !
В мене мама так сказала сама взяла , ти бачила договір і знала на що підписуєшся ! І те що я не розумію в що влізла ! Типу наслідки будуть дуже великі ! Після того як сслоун їй позвонив !

Даже если и заслання. Что от того?
У большинства слабые места это родственники. Нового ничего не узнает
Всмысле засланый козачек ?

В мене мама так сказала сама взяла , ти бачила договір і знала на що підписуєшся ! І те що я не розумію в що влізла ! Типу наслідки будуть дуже великі ! Після того як сслоун їй позвонив !
Да с1сЬки срань ещё та...
Мама после их звонка мне говорит - они все знают! Я говорю, что знаю то? Она опять - ну все знают... ???
Я так и не поняла что они знают.
Ой немогу...

• Подобається
Реакції: Neo
Даже если и заслання. Что от того?
У большинства слабые места это родственники. Нового ничего не узнает
Дойшло . Я ж не вашы слабые места ищу , а их ! Так как реально веду себя как сопля и не знаю , что им говорить

• Подобається
Реакції: Neo
Дойшло . Я ж не вашы слабые места ищу , а их ! Так как реально веду себя как сопля и не знаю , что им говорить
Та я ж вам ничего и не предьявляю?
Их слабые места это содержимое их черепушек. Вернее отсутствие чего-либо там?

Алька, У вашому випадку , з ними категорично не потрібно спілкуватися!
Почитайте форум , тут вже є відповіді на всі ваші питання!

Алька, У вашому випадку , з ними категорично не потрібно спілкуватися!
Почитайте форум , тут вже є відповіді на всі ваші питання!
Та я вже багато чого читала у кожного різні ситуації .
Якщо я тел не буду брати то близьким будуть звонити а по отзивам щей до сусідів доберуться ((
Або я вже себе дуже накручую

Та я вже багато чого читала у кожного різні ситуації .
Якщо я тел не буду брати то близьким будуть звонити а по отзивам щей до сусідів доберуться ((
Або я вже себе дуже накручую
Они и так всех найдут,даже если вы будете брать трубку
Им поx кому звонить,они *****

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі