Всі колектори сидят у цих чатах

• Автор теми Автор теми Margo$
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 164
  • Перегляди Перегляди 6K
Пепа, я теж ніколи :) не бачила колектора. Який він,цікаво. Готівочка і у мене є,кожен день дивлюсь чи нічого не наклеїли на забор.

Пепа, я теж ніколи :) не бачила колектора. Який він,цікаво. Готівочка і у мене є,кожен день дивлюсь чи нічого не наклеїли на забор.
Я,коли появились прострочки по МФО почала вдивлятися людям в обличчя.І думати,а можливо це колектор або дзвонилка.Їх же багато,в вони серед нас.

Почти такие же как мы только у них как сказать... корпоративная этика так скажем) способствует тому что они ходят как будто у них ж.па болит :dntknw:

Я вообще не понимаю, почему они сидят в чатах, если они должны искать меня с фонарями и собаками?! Что за наплевательское отношение к работе?!

Я працювала в в ідеа банку і день коллект відділу починалась з обговорення форумів на фейсбуці і інших платформах, ВСІ ВАС ЧИТАЮТЬ і роблять певні висновки
І працівники готівочки теж тут я впевнена на 100%
Не пишіть що переживала вид. вони знають коли і до кого їхали
Невеликий аналіз і знають хто є хто
Ну и? Пускай читают, им полезно про себя почитать, что мы про них думаем и как относимся к ним.

Я працювала в в ідеа банку і день коллект відділу починалась з обговорення форумів на фейсбуці і інших платформах, ВСІ ВАС ЧИТАЮТЬ і роблять певні висновки
І працівники готівочки теж тут я впевнена на 100%
Не пишіть що переживала вид. вони знають коли і до кого їхали
Невеликий аналіз і знають хто є хто
Margo$ а чо сказать -то хотели? И почему Вы с нами здесь? Анализы Ваши им не подошли? Жидковаты?

Назад
Угорі