Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я,коли появились прострочки по МФО почала вдивлятися людям в обличчя.І думати,а можливо це колектор або дзвонилка.Їх же багато,в вони серед нас.Пепа, я теж ніколине бачила колектора. Який він,цікаво. Готівочка і у мене є,кожен день дивлюсь чи нічого не наклеїли на забор.
Почти такие же как мы только у них как сказать... корпоративная этика так скажем) способствует тому что они ходят как будто у них ж.па болитПепа, я теж ніколине бачила колектора. Який він,цікаво. Готівочка і у мене є,кожен день дивлюсь чи нічого не наклеїли на забор.

Звідки знаєш??Почти такие же как мы только у них как сказать... корпоративная этика так скажем) способствует тому что они ходят как будто у них ж.па болит![]()
Так книги читаюЗвідки знаєш??
зараза
Я довго вірш буду чекати?Так книги читаю
А на что ты намекаешьзараза
![]()
це за заразу.Погоди))) я тут думаю расстраиваться на тебя или нет)))Я довго вірш буду чекати?це за заразу.
Погоди))) я тут думаю расстраиваться на тебя или нет)))
зараз вилічу.???Щоб вірш був.Я не жартую.Дуркозараз вилічу.???Щоб вірш був.Я не жартую.

А от зараз образилась я.

Так то понятноА от зараз образилась я.![]()

Тіпа опитний???Так то понятно
Я женат 9 лет,я знаю как это работает![]()
В армии это было бы 18 лет)))Тіпа опитний???

А чого не 1 за 3.Жаліє напевно тебе.А не треба.В армии это было бы 18 лет)))
Так тебе скажу![]()
Трошки не дотягиваетА чого не 1 за 3.

Ну и? Пускай читают, им полезно про себя почитать, что мы про них думаем и как относимся к ним.Я працювала в в ідеа банку і день коллект відділу починалась з обговорення форумів на фейсбуці і інших платформах, ВСІ ВАС ЧИТАЮТЬ і роблять певні висновки
І працівники готівочки теж тут я впевнена на 100%
Не пишіть що переживала вид. вони знають коли і до кого їхали
Невеликий аналіз і знають хто є хто
Margo$ а чо сказать -то хотели? И почему Вы с нами здесь? Анализы Ваши им не подошли? Жидковаты?Я працювала в в ідеа банку і день коллект відділу починалась з обговорення форумів на фейсбуці і інших платформах, ВСІ ВАС ЧИТАЮТЬ і роблять певні висновки
І працівники готівочки теж тут я впевнена на 100%
Не пишіть що переживала вид. вони знають коли і до кого їхали
Невеликий аналіз і знають хто є хто