Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вона вумна)))А ви звідки знаєте?
Ти впевнений,чи просто замерз?Вона вумна)))
Я вообще не знаю кто я... Причем, давноНу и я в миру не Шарлотта))) Просто Михайловна, Светлана Михайловна))) Муж, ребенок... Штук 15+— МФО)) Очень приятно познакомиться! ? ?
Василий Андреевич????))) Мля, а я тебе верила!!!!!! Фоточки слала!!!! Бесплатно((((((А я - Василий Андреевич, будем знакомы.
Нам пoхер. Ответ давно придумали)Я працювала в в ідеа банку і день коллект відділу починалась з обговорення форумів на фейсбуці і інших платформах, ВСІ ВАС ЧИТАЮТЬ і роблять певні висновки
І працівники готівочки теж тут я впевнена на 100%
Не пишіть що переживала вид. вони знають коли і до кого їхали
Невеликий аналіз і знають хто є хто
Ну не бесплатно, допустим.Василий Андреевич????))) Мля, а я тебе верила!!!!!! Фоточки слала!!!! Бесплатно((((((
Кстати! Забыл попросить футболку хоть вернутьТи впевнений,чи просто замерз?

А Вы чьих будете?Всі колектори сидят у цих чатах і просто ридають з сміху з цих текстів.
О,це дуже цікаво.А чому не їдуть,хоч би одного побачитиЯ працювала в в ідеа банку і день коллект відділу починалась з обговорення форумів на фейсбуці і інших платформах, ВСІ ВАС ЧИТАЮТЬ і роблять певні висновки
Класс!И?Все, убегать?.....Я працювала в в ідеа банку і день коллект відділу починалась з обговорення форумів на фейсбуці і інших платформах, ВСІ ВАС ЧИТАЮТЬ і роблять певні висновки
хватит извините за выражение xepню гнать ни кто не приезжал, обосраные они.Только по телефону герои твapuЯ працювала в в ідеа банку і день коллект відділу починалась з обговорення форумів на фейсбуці і інших платформах, ВСІ ВАС ЧИТАЮТЬ і роблять певні висновки
Ну допустим! Тепер Андрея Васильевича хочу!!!)))Ну не бесплатно, допустим.
Блін,а куда мені сховатись.???Класс!И?Все, убегать?.....
У меня крылья.....мне проще?????Блін,а куда мені сховатись.???
Думаю тихонечко можно сидеть и здесь. Просто не пишите какие они ущербные!У людей самооценка падает,ну....Класс!И?Все, убегать?.....
Ладно я так буду,:тити:може пронесе???У меня крылья.....мне проще?????
бл.....И то что они по&арасы тоже нельзя?Думаю тихонечко можно сидеть и здесь. Просто не пишите какие они ущербные!У людей самооценка падает,ну....
Мать ну у тебя и грудак????Ладно я так буду,:тити:може пронесе???