Все займы в МФО

• Автор теми Автор теми S1mplee
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А можно мне образец. Так же хочу им написать. Можно на електронку [email protected]
Спасибо
Ми разом з сестрою написали на Нацкомфін про перевірку договорів та заяви на електронку кожній компанії про заморозку всіх нарахувань. Зразок можу дати.

Можна і мені будьласка на ел.почту вислати зразок [email protected]
і мені на пошту скиньте [email protected]
А можно мне образец. Так же хочу им написать. Можно на електронку [email protected]
Спасибо
Можна зразок [email protected]

Ми разом з сестрою написали на Нацкомфін про перевірку договорів та заяви на електронку кожній компанії про заморозку всіх нарахувань. Зразок можу дати.
Можно образец...

Якщо писати , то писати треба з розумом . І то , максимум , чим це вам допоможе - тиждень - два будуть наярувати в "слабкому " режимі. Потім знову будете писати.

Irinagh, Будь-ласка, надішліть зразки листів в МФО и Нацком ще одній невдасі. [email protected]. Спасибо.

Напишіть почту
Irinagh, Будь-ласка, надішліть зразки листів в МФО и Нацком ще одній невдасі. [email protected]. Спасибо.
Ми до мфо писали про надання документів та про нерозголошення даний. А вже потім на Нацкомфін... А я вам скинула ще одну заяву то нею не варто сильно світити, поки до нас не прийде відповідь від нацкому. Але я вже не одноразо писала, що на свій страх і ризик надіслала двом канторам, що у мене форс-мажор, і отримала позитивні результати. І вони уже закриті. А з іншими мфо поки на ігнор чекаю відповіді.
( а в усіх були пролонгації )

Останнє редагування:
0665582919 кто знает что это за номер?

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі