Все молодцы! ПРОДОЛЖАТЬ В ТОМ ЖЕ ДУХЕ!

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я немаю сил! Кф вже виїзну групу посилає я сказала платити не буду щоб подавали в суд вони можуть приїхати
Вы почти 3 месяца на сайте, и до сих пор не поняли, что они не приезжают. Да, Готивочка ходит, это даа Но блин не все ж конторы. Нацком помогает, списывают проценты,сегодня мне еврогроши полностью закрыли, а было 20800.Так же и топ Кредит списали 16 к оставили 1450 грн.вчера кредит ап все списали,и тд Вы почему не хотите верить и бороться я не понимаю ?

Вы почти 3 месяца на сайте, и до сих пор не поняли, что они не приезжают. Да, Готивочка ходит, это даа Но блин не все ж конторы. Нацком помогает, списывают проценты,сегодня мне еврогроши полностью закрыли, а было 20800.Так же и топ Кредит списали 16 к оставили 1450 грн. и тд Вы почему не хотите верить и бороться я не понимаю ?
Бо я не можу

Orusia89, значить вони знають як на вас натиснути(( я знаю що раз звонили до завідуючоі, але вона іх послала і мені техенько сказала що шукати менеб не стала. Те що я роблю за межами роботи іі не обходить. Зараз з роботи теж ніхто нічого мені не говорить і не шукають. Тай цим вже потихеньку кажу що можуть хоч до папи римського звонити, мені байдуже. Зараз головне малечу вилікувати, а все решта якось наладиться
вони не кажуть що будуть дзвонити,а дзвонять

27 є 2 місяці є більше
Ну не панікуйте Ви так((( Все буде добре, я виізні групи вже чуть не по всіх мфо чекаю...знаю, що практично ніхто не приіжає...а навіть як з'являться, що вони можуть зробити?!? НІЧОГО!!!

27 є 2 місяці є більше
27 є 2 місяці є більше

в мене було 24,до того,поки не потрапила на форум,закрила 4 із немаленькою переплатою,нерви витріпали нереально,але знаходячись тут,зрозуміла,що я через них нервуючись,лише псую своє здоров'я,а мені лише 24,тим паче після того,як я порахувала скільки вже попереплачувала скрізь! Ви зрозумійте для себе,що вони окрім пустих погроз для вас нічого не зроблять,їм же аби слабке місце в психіці людини знайти і дочавити до останнього.

Останнє редагування:
Вы почти 3 месяца на сайте, и до сих пор не поняли, что они не приезжают. Да, Готивочка ходит, это даа Но блин не все ж конторы. Нацком помогает, списывают проценты,сегодня мне еврогроши полностью закрыли, а было 20800.Так же и топ Кредит списали 16 к оставили 1450 грн.вчера кредит ап все списали,и тд Вы почему не хотите верить и бороться я не понимаю ?
Скиньте в лс хоть один образец, пожалуйста. Мне тоже не помогло...может не то что то пишу((((

Я немаю сил! Кф вже виїзну групу посилає я сказала платити не буду щоб подавали в суд вони можуть приїхати
Сколько просрчка в кф?

Скиньте в лс хоть один образец, пожалуйста. Мне тоже не помогло...может не то что то пишу((((
И мне пожалуйста. Мне не списывают тоже.

в мене було 24,до того,поки не потрапила на форум,закрила із з немаленькою переплатою,нерви витріпали нереально,але знаходячись тут,зрозуміла,що я через них нервуючись,лише псую своє здоров'я,а мені лише 24,тим паче після того,як я порахувала скільки вже попереплачувала скрізь! Ви зрозумійте для себе,що вони окрім пустих погроз для вас нічого не зроблять,їм же аби слабке місце в психіці людини знайти і дочавити до останнього.
Я розумію я теж попереплачувала в деяких,але я немаю грошей щоб закривати і ще є другі проблеми через які я неможу кудись поїхати на роботу і дитина 5 років якій теж треба кучу всього і ці дзвінки на роботу найбільше вбивають і я просто знаю,що воно нічого не зміниться

Сколько просрчка в кф?

И мне пожалуйста. Мне не списывают тоже.
Десь більше місяця

Я розумію я теж попереплачувала в деяких,але я немаю грошей щоб закривати і ще є другі проблеми через які я неможу кудись поїхати на роботу і дитина 5 років якій теж треба кучу всього і ці дзвінки на роботу найбільше вбивають і я просто знаю,що воно нічого не зміниться

Десь більше місяця
А как они себя вели это время?

Десь більше місяця

Я теж не маб грошей щоб закривати,тому я їх ігнорую,хай хоч луснуть,при можливлсті буду домовлятися про те,щоб хіба що віддавати тіло,яке взяла,а ні-то будемо судитись,що робить. І Ви,або змініть сім карту,або ставте блок і ігноруйте їх до кращих часів,якщо на роботі нормальне керівництво,то все зрозуміють,а ви про дитину думайте,це найважливіше.

в мене було 24,до того,поки не потрапила на форум,закрила із з немаленькою переплатою,нерви витріпали нереально,але знаходячись тут,зрозуміла,що я через них нервуючись,лише псую своє здоров'я,а мені лише 24,тим паче після того,як я порахувала скільки вже попереплачувала скрізь! Ви зрозумійте для себе,що вони окрім пустих погроз для вас нічого не зроблять,їм же аби слабке місце в психіці людини знайти і дочавити до останнього.
И еще момент, никто бы так не боялся и не парился если бы люди которым они звонят нормально реагировали и херней тоже не занимались. Ведь элементарно все. Послали и больше не общаться вообще. Так же и на работе должны понимать. У нас же нет, люди вокруг ещё хуже этих дeбилoв мозги вынесут. Только в этом по сути проблема. Была бы нормальная реакция у всех они бы и действовали по другому.

да, одно только жалко что нац ком так долгообращения рассматривает. за месяц эти мфо вынесут мозгзнатно. ребят, а если писать заказным письмом в нац ком., когда будет ответ? тоже месяц ждать?
Я відправила заказним листом 18.03 і 24.04 тільки буде результат. Да, місяць

И еще момент, никто бы так не боялся и не парился если бы люди которым они звонят нормально реагировали и херней тоже не занимались. Ведь элементарно все. Послали и больше не общаться вообще. Так же и на работе должны понимать. У нас же нет, люди вокруг ещё хуже этих дeбилoв мозги вынесут. Только в этом по сути проблема. Была бы нормальная реакция у всех они бы и действовали по другому.

Абсолютно согласна!

Orusia89, да ну ви і панікерша.я так розумію вам подобається страждати і плакатись щоб вас жаліли.у мене по 13 мфо просрочка уже 6 місяців.дзвоників стало в десятки разів менше нікого з рідних не торбують.життя продовжується

Я теж не маб грошей щоб закривати,тому я їх ігнорую,хай хоч луснуть,при можливлсті буду домовлятися про те,щоб хіба що віддавати тіло,яке взяла,а ні-то будемо судитись,що робить. І Ви,або змініть сім карту,або ставте блок і ігноруйте їх до кращих часів,якщо на роботі нормальне керівництво,то все зрозуміють,а ви про дитину думайте,це найважливіше.
Я от і думаю і мені від того ще стає гірше бо треба за щось вдівати і взувати але я немаю а грошей то немає і не буде,а керіаництво злиться якщо ще виженуть з роботи,то мені буде взагалі

Orusia89, да ну ви і панікерша.я так розумію вам подобається страждати і плакатись щоб вас жаліли.у мене по 13 мфо просрочка уже 6 місяців.дзвоників стало в десятки разів менше нікого з рідних не торбують.життя продовжується
Я не хочу щоб мене жаліли,я боюся залишитися без роботи!

Orusia89, в цьому плані я вас розумію.в наш час лишитись без роботи це важко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі