Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Верификатор, уже давно на форуме не появлялся.Verificator, добрый , вы не знаете чей номер 050 396 18 90?
Verificator, А инвест финанс сити на верону?
Кешап тоже выдают как попало,какое-то чм0 на мои документы взяло там займ,а меня кошмарятДа достаточно таких компаний.. Знаменитое Монейвео например навыдавалось кучу левых займов..
У Кашинского можна так же брать легко и на левого человека и т.д.
Тоже есть такое желание, в нацком уже накатала теперь думаю,что ещё можно сделать,реально палку перегибаютМеня именно твapu из сс лоун интересуют,жду еще действий с их стороны и писать заявление в прокуратуру
Вы знаете,вполне может быть, я вляпалась так же. Когда начала понимать,что пришла ...опа и пролонгировать и платить не могу то в панике начала искать где перекредитоватся, ну и по классике жанра нашла каких-то козлов, Gold money, которые давали якобы долгосрочный кредит он-лайн, ну и посбрасывала туда все фото которые только можно,а через полтора месяца узнала,что у меня просрочка в кешап,в котором никогда не брала ни одного займа. Вот так вот...НЕ ВЕРЮ! Для оформления кредита в More Groshi необходимо предоставить фото с паспортом, открытым на актуальной странице! Где «мошенники» взяли такое фото Вашего кума, не скажете?
Як так розумію смс. У Вас там є займ?Vashi rodychi, kollegy, druzi mozhut` buty spovyshcheny pro Vash borg Prolongujte do 17:00. 183.52 grn
Это шо?
Меня тоже 4500Як так розумію смс. У Вас там є займ?
В мене є там 4500грн. тіло, якщо прострочка 1 день то потрібно внести тоже таку суму.
Ну так це відсоток за день десь приблизно 56,34 і 3% за день прострочки в сумі 183...У
Меня тоже 4500
Вы вносите?Ну так це відсоток за день десь приблизно 56,34 і 3% за день прострочки в сумі 183...
Если приостановлен, то должны сделать реструктуризациюЕсли статус приостановлен! То ещё могут продать?? Или можно по немногу гасить??
ну, і як співбесіда?!Только ответочкой (моё субъективное)по тел или же игнор на тел звонки и пишите жалобы во все возможные типа нацфин..можно также петицию создать...все методы борьбы только в наших руках
Я Вам больше скажу,я на собеседование записалась)))в с1сЬки на подработку по выходным и пусть читая теперь каждого соискателя подозревают))))
Це єдине МФО яке я пролонгую планую закрити от тільки коли напевно після свят. Та я вже відсотків оплатила 11700грн. Прям не знаю но поки плочу хочу всі закрити поступово і на вигідних умовах для мене, як то кажучи поживемо побачимо.Вы вносите?
Напролонгувати на 12 кусків !!!Це єдине МФО яке я пролонгую планую закрити от тільки коли напевно після свят. Та я вже відсотків оплатила 11700грн. Прям не знаю но поки плочу хочу всі закрити поступово і на вигідних умовах для мене, як то кажучи поживемо побачимо.
Тіло 4500...с серпня місяця прологую..майжм 6000... По тілу нібито віддала... Але., не знаю що далі робитиЦе єдине МФО яке я пролонгую планую закрити от тільки коли напевно після свят. Та я вже відсотків оплатила 11700грн. Прям не знаю но поки плочу хочу всі закрити поступово і на вигідних умовах для мене, як то кажучи поживемо побачимо.
не платити більше ..чеки роздрукувати....потрібно холодною головою думати....ви тільки гроші на вітер викидуєте...проблему не вирішуєте , а просто відкладаєте її....Тіло 4500...с серпня місяця прологую..майжм 6000... По тілу нібито віддала... Але., не знаю що далі робити
Я не боюсь звонков. Боюсь чтоб маме не звонили ... Это единственнно о чем молю Бога..не платити більше ..чеки роздрукувати....потрібно холодною головою думати....ви тільки гроші на вітер викидуєте...проблему не вирішуєте , а просто відкладаєте її....
нічого крім погроз ви від них не почуєте... всі ці страшилки які пишуть , це все дурниці...ніхто до вас не приїде і нічого не відбере...
боїтеся тел погроз, просто змініть номер і видаліть сторінки у соцмережах, або просто приховайте їх... хватить годувати ледарів і бариг !!!
так можна пролонгувати ще рік , і в підсумку будете винні , потім нагорить за 2-3 місяці тисяч 20 !
короч, вирішувати вам...