Враньё родным

• Автор теми Автор теми Krisvit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K
Ну дак якийсь Вася з телефонної трубки роскаже. Або божевільна сусідка якій той же Вася позвонить. І от тоді вона вас не зрозуміє коли дізнається не від вас.
Вася,з телефонної трубки-нічого не розповість... Бо на отруту,в мене є протиотрута-у вигляді блокувальника дзвінків. А щодо сусідів,то ми не спілкуємося з сусідами-от слова,взагалі...Ніхто не знає,ні як кого звати,ні в якій квартирі хто живе...
Я считаю, что врать нужно только жизненно важный ситуациях.
А мфо это временные финансовые трудности. Когда то они закончатся.
Как раз, просрочки в мфо-это жизненно важные ситуации...

Vombat, Почему?
Я кого то убила, занималась каннибализмом, приносила в жертву людей, грабила ночью прохожих?
Да я не финансовый гений, только и всего.

Якщо розкаже Вася чи сусідка, тобто люди які в нормальних обставинах не могли би мати жодної подібної інформації, це тільки на користь версії про шахраїв. Єдиний більш-менш вагомий факт для адекватної людини - програний судовий позов, та й там нюанси можуть бути як мінімум, а як максимум то особиста справа повнолітньої дієздатної людини.
Тим більше, Васі з телефонної трубки зазвичай спілкуються в такому дусі, що швидко стає очевидно - тут діється щось сумнівне. Погрози, розголошення персональних даних, багатократні дзвінки третім особам замість правових методів, це все явно не схоже на роботу солідної фінансової організації.
Та воно то так все. Але ви ж знаєте які воно сусіди бувають. Тим паче якщо сусідка похилого віку, і вірить любому голосу з трубки. І підніме кіпіш на весь під'їзд. Я за те щоб цим сусідам взагалі нічого не пояснювати. А пояснити мамі щоб вона була в курсі. Що і до чого.

Та воно то так все. Але ви ж знаєте які воно сусіди бувають. Тим паче якщо сусідка похилого віку, і вірить любому голосу з трубки. І підніме кіпіш на весь під'їзд. Я за те щоб цим сусідам взагалі нічого не пояснювати. А пояснити мамі щоб вона була в курсі. Що і до чого.
Такую соседку только посылать - полицию, пусть им мозг выносит.

Я за те щоб цим сусідам взагалі нічого не пояснювати. А пояснити мамі щоб вона була в курсі. Що і до чого.
З цим згоден
Такую соседку только посылать - полицию, пусть им мозг выносит.
"Да пошла ты в ...полицию" - примерно так это делается?))

Вася,з телефонної трубки-нічого не розповість... Бо на отруту,в мене є протиотрута-у вигляді блокувальника дзвінків. А щодо сусідів,то ми не спілкуємося з сусідами-от слова,взагалі...Ніхто не знає,ні як кого звати,ні в якій квартирі хто живе...
Ну тоді Вам нічого переживати....

Не согласна. От слова "совсем".
Для меня,это жизненно важная ситуации...Из-за короновируса,я потерял работу...Живу,сейчас,на мамину пенсию-и еще,вдвоем,в одной квартире...Поэтому,если мама узнает-это будет Армагедон!

Ну тоді Вам нічого переживати....
Одна причина есть переживать...В просрочках,у меня есть "Готивочка",которая,любит приезжать...
З цим згоден

"Да пошла ты в ...полицию" - примерно так это делается?))
Из-за короновируса,я потерял работу...Живу,сейчас,на мамину пенсию-и еще,вдвоем,в одной квартире...Поэтому,как я могу рассказать маме???????

У каждого, мама со своим характером,и со своими взглядами на это дело....

Я тоже так раньше думала.
І я.
Потому что,я живу с мамой в одной квартире...И двери,откроет она....
Шановний. Що я можу вам посовітувати? Поставте табурет коло дверей і чекайте готівочку! Ну чи як? У вас на кожну пораду від форумчан якийсь негатив. І все вам не так.

Я тоже так раньше думала.
Как вы думаете,как отреагирует мама,когда узнает,что у сына просрочка в мфо-в общей сумме на 30 тыс.грн... И это,при том,что сын,пока не работает...И все деньги,что есть-это скромная пенсия... А проценты ростут....

Как вы думаете,как отреагирует мама,когда узнает,что у сына просрочка в мфо-в общей сумме на 30 тыс.грн... И это,при том,что сын,пока не работает...И все деньги,что есть-это скромная пенсия... А проценты ростут....
А сыну сколько лет?

Назад
Угорі