Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
очередные д*билыПодскажите, накто не сталкивался, где не пробивают ничего понятного нет. +380617649108
Це я читала, може хто знає, щось точніше?очередные д*билы
этот сайт запрещен/nomer/380617649108
Якщо вам так життєво необхідно знати це точно - чому би вам тоді не підняти слухавку ??!Це я читала, може хто знає, щось точніше?
Це не дуже важливо. Просто в мене завжди страх дзвінків до мами от і запиту хто, а спілкуватися взагалі не хочу.Якщо вам так життєво необхідно знати це точно - чому би вам тоді не підняти слухавку ??!
Облиште страх, ви ніяк не вплинете на той факт, що вони можуть дзвонити вашій мамі.Це не дуже важливо. Просто в мене завжди страх дзвінків до мами от і запиту хто, а спілкуватися взагалі не хочу.
Если я не ошибаюсь то это быстросрань, мне сегодня тоже наяривал этот номерок и 048 тоже, может и ошибаюсьЦе я читала, може хто знає, щось точніше?
До мене перед цим і 048 і 056 дзвонив. У їх у мене немає.Если я не ошибаюсь то это быстросрань, мне сегодня тоже наяривал этот номерок и 048 тоже, может и ошибаюсь
Схоже на банки...До мене перед цим і 048 і 056 дзвонив. У їх у мене немає.
Платити я точно не збираюся. Дослухаюся Вашої поради. Головне облишити страх. І не панікувати відразу.Облиште страх, ви ніяк не вплинете на той факт, що вони можуть дзвонити вашій мамі.
Хіба що заплатите все, що вони вимагають.
З банків в мене Михайлівський ну там три роки ще в квітні пройшло. Та Траст ну його продали якимсь колекторам.Схоже на банки...
Похоже на роботов динеро и укрпозыки. Они с городских с разных областей наяриваютПодскажите, накто не сталкивался, где не пробивают ничего понятного нет. +380617649108
Колектори.вонит номер пишет Снежколлекторы кто такие
У меня нет от них займов. Мне не дали и я рада.Похоже на роботов динеро и укрпозыки. Они с городских с разных областей наяривают
Да если б знать, что так будет, кто б их бралУ меня нет от них займов. Мне не дали и я рада.
Не обязательно. Это и коллекторы тоже.061 это быстрозайм
Post automatically merged:
056 если днепр то это приват банк наяривает!
Возможно не буду споритьНе обязательно. Это и коллекторы тоже.