Щоденник Вперше стикнулась з прострочення по кредитах

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 593

Таня1

Only read
Дописи
134
Реакції
92
Бали
68
Таня1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.
До 2022 року жила нормально, хоч і отримувала невелику зп в розмірі 13К, кредити в МФО ніколи не брала.
І в 2022 р. все покотилось в низ, чим пояснити свої дії навіть не знаю, бо прекрасно знала що з МФО справи мати не потрібно, але, нажаль, вже зробила і тепер не знаю що з цим робити. По декількох вже є прострочення, по решті скоро буде. Уже почали надходити дзвінки, прострочка до 10 днів. Боюсь, що будуть дзвонити родичам і знайомим, а ще гірше на роботу. Вже декілька днів в такому стресі що не можу ні спати, ні їсти, і найгірше працювати, бо роботу ніхто не відміняв. Не можу нікому розповісти, дуже боюсь осуду і нерозуміння. Ношу це все в собі і це мене просто повільно вбиває. Трубку сьогодні не брала, але не знаю що краще, піднімати чи ні. Сьогодні випадково попала не цей форум, і побачила що я така не одна, але від цього легше не стало. Не знаю що робити далі, можливо хтось щось порадить, була б дуже вдячна.

Доброго дня.
До 2022 року жила нормально, хоч і отримувала невелику зп в розмірі 13К, кредити в МФО ніколи не брала.
І в 2022 р. все покотилось в низ, чим пояснити свої дії навіть не знаю, бо прекрасно знала що з МФО справи мати не потрібно, але, нажаль, вже зробила і тепер не знаю що з цим робити. По декількох вже є прострочення, по решті скоро буде. Уже почали надходити дзвінки, прострочка до 10 днів. Боюсь, що будуть дзвонити родичам і знайомим, а ще гірше на роботу. Вже декілька днів в такому стресі що не можу ні спати, ні їсти, і найгірше працювати, бо роботу ніхто не відміняв. Не можу нікому розповісти, дуже боюсь осуду і нерозуміння. Ношу це все в собі і це мене просто повільно вбиває. Трубку сьогодні не брала, але не знаю що краще, піднімати чи ні. Сьогодні випадково попала не цей форум, і побачила що я така не одна, але від цього легше не стало. Не знаю що робити далі, можливо хтось щось порадить, була б дуже вдячна.
То что вы попали на форум - это отлично для вас.
Лучше не общаться вообще с ними. Потихоньку копите деньги, со временем они будут предлагать закрыть за тело кредита.
Звонить скорее всего будут, но в этом страшного нет ничего вообще.
Читайте форум, тут куча инфы и уже все по 100 раз обговорено.

Доброго дня.
Пишіть здобутки,будемо розбиратись

Доброго дня.
Стан ваш знаю і розумію, сама за тиждень на 6 кг схудла не їла і не спала. Через тижнів три емоційно стало трохи легше. Я другий раз вляпалась, зла на себе страшно.

То что вы попали на форум - это отлично для вас.
Лучше не общаться вообще с ними. Потихоньку копите деньги, со временем они будут предлагать закрыть за тело кредита.
Звонить скорее всего будут, но в этом страшного нет ничего вообще.
Читайте форум, тут куча инфы и уже все по 100 раз обговорено.
Дякую за відповідь.
И еще, загуглите сколько сейчас у украинцев задолженностей по кредитам, о каком осуде вы говорите :rofl:
Боюсь що якщо дізнаються на роботі то звільнять, а пошуки іншої займуть час, а гроші на погашення потрібно буде десь брати.

Останнє редагування:
Боюсь що якщо дізнаються на роботі то звільнять, а пошуки іншої займуть час, а гроші на погашення потрібно буде десь брати.
Почему уволят? Ну только если начальник идuот какой-нибудь. У нас что, кредиты брать запрещено?))

Почему уволят? Ну только если начальник идuот какой-нибудь. У нас что, кредиты брать запрещено?))
Так это стандартная пугалка звонарей. Типа, мы позвоним на работу и вас уволят. Ну, д*билы. Если уволят, то вы тем более ничего не получите. Но чему удивляться... там же мозга - с гулькин хрен

Та не заборонено, і керівник ніби не ідіот, але було декілька випадків на роботі, по колегам дзвонили колектори, то реакція в керівництва не дуже приємна. І одна працівниця через це звільнилась.

Та не заборонено, і керівник ніби не ідіот, але було декілька випадків на роботі, по колегам дзвонили колектори, то реакція в керівництва не дуже приємна. І одна працівниця через це звільнилась.
Если руководитель не идuот, то нечего переживать, все объясните.
Ну а если в теории допустим уволят, то тем более, какие еще погашения шарагам?)
"а пошуки іншої займуть час, а гроші на погашення потрібно буде десь брати." То есть шараги добьются вашего увольнения, а вы им еще погашать потом будете и работу срочно искать?) Та шарага, что такое сделает - сразу в конец списка как минимум.

Если руководитель не идuот, то нечего переживать, все объясните.
Ну а если в теории допустим уволят, то тем более, какие еще погашения шарагам?)
"а пошуки іншої займуть час, а гроші на погашення потрібно буде десь брати." То есть шараги добьются вашего увольнения, а вы им еще погашать потом будете и работу срочно искать?) Та шарага, что такое сделает - сразу в конец списка как минимум.
Зрозуміла, дякую!

Дякую за відповідь.

Не переймайтесь. Ніхто вас не звільнить. З початку війни теж так переймався що ночами не спав. Зараз на форумах читаю інфу. і все добре. Працюю на офіційній роботі, начальник сказав мені, якщо дурачок то що зробиш???, не переймайся все буде добре, і все. А так ми самі вині. Копіть гроші і чекайте кращих для вас пропозицій. Мені дзвонять вже рік кожного тижня, погрожують і т.п. Зараз вже взагалі не беру слухавку і все ок.

Не переймайтесь. Ніхто вас не звільнить. З початку війни теж так переймався що ночами не спав. Зараз на форумах читаю інфу. і все добре. Працюю на офіційній роботі, начальник сказав мені, якщо дурачок то що зробиш???, не переймайся все буде добре, і все. А так ми самі вині. Копіть гроші і чекайте кращих для вас пропозицій. Мені дзвонять вже рік кожного тижня, погрожують і т.п. Зараз вже взагалі не беру слухавку і все ок.
А як швидко почали дзвонити до Ваших рідних?

А як швидко почали дзвонити до Ваших рідних?
В мене проблеми з банком ПУМБ. Два рази приходив лист по місту проживання за весь період. Дзвонили раз в неділю якщо брав слухавку. Якщо не брати слухавку, дзвонять кожен день по 5 разів.
В мене проблеми з банком ПУМБ. Два рази приходив лист по місту проживання за весь період. Дзвонили раз в неділю якщо брав слухавку. Якщо не брати слухавку, дзвонять кожен день по 5 разів.
Дзвонили 3 раза старшому мастеру на роботі, він їх послав в грубій формі. Більше нікому не дзвонили. А так я вам раджу, краще сказати хоча б родичам, щоб вони були в курсі. Мені в п'ятницю пришла друга листівка с банка по прописці. Я був на роботі і листівку взяв батько((( Тепер не знаю як їм сказати, знову тепер ті переживання як раніше. Так шо краще зараз чім потім все по новому.

Останнє редагування:
Всім привіт, вирішила поділитись своїм першим тижнем з прострочками і без пролонгацій, прострочки ще не по всим МФО, дзвінків було дуже багато. Із близьких поки дзвонили тільки до чоловіка, але ми сьогодні вирішили змінити номера телефонів. Хвилююсь що буде далі, і не знаю чи правильно зробила що змінила номер, деякі писали на вайбер і телеграм і писали що я відмовляюсь від спілкування, і що будуть дзвонити конактним особам. Ще не прийшла в себе, всеодно дуже переживаю.

Назад
Угорі