Вовк-Війто
Форумчанин
- Дописи
- 139
- Реакції
- 74
- Бали
- 3625
Вовк-Війто не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Исполнитель делает платные запросы. Вы не сносите надпись?Всім привіт!
Сьогодні заходжу в дію,маю відкрите ВП
А там пише потребує доплати.
Це які такі платні запити?Исполнитель делает платные запросы. Вы не сносите надпись?
В моем случае искал транспорт и счета. Каждые две неделиЦе які такі платні запити?
Нет. Там пишет Потребує доплати за виконавчі діїЭто значит, что проплата по этому ИП уже прошла и какая-то часть уже оплачена
Зрозуміло,я планую зносити ВП,просто вже раз відрахували з зарплати.Это значит, что проплата по этому ИП уже прошла и какая-то часть уже оплачена
успешно прошло?а дають виписку за 6 місяців і реквізити зарплатного рахунку,що люди звертались і брали ці документи.
Завтра повинен виконавець дивитись на документи,що я йому вислав(заява з цього сайту,виписка і дані по рахунку.успешно прошло?
удачи : )Завтра повинен виконавець дивитись на документи,що я йому вислав(заява з цього сайту,виписка і дані по рахунку.
Він працює в ДВС(державна виконавча служба),на звязок я вийшов з ним,не знаю чи розблокує,потрібно гроші юристу платити,а вони на картці заблоковані.удачи : )от виконавця теперь всё зависит..
У тебя уже есть вп???В моем случае искал транспорт и счета. Каждые две недели
Нет. Там пишет Потребує доплати за виконавчі дії
Да, перед новым годом мне сделали малюсенький подарочекУ тебя уже есть вп???
И кто посмел?Да, перед новым годом мне сделали малюсенький подарочек
В процессе сноса
Кредит 7, 6-7 месяцев просрочки. Хотят тело*4. ПерехотятИ кто посмел?
Обломается им...Кредит 7, 6-7 месяцев просрочки. Хотят тело*4. Перехотят