Возврат средств по майкредит. деньги зачислены

• Автор теми Автор теми Natalia20_19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
В мені написали, що переплат не виявлено, хоча по 2 договорам сума оплат = 2 тілам :ahaha:

Привет друзья.Я вчера на радостях забыла написать,что пришел мой возврат переплаченных средств по майкредит.Ловите мой образец заявления.выглядит довольно приметивно,но они мне сами его прислали.Деньги вернули в срок указанный в ответе на обращение.Всем удачи.
Поздравляю:diska4:...

С тела 3500 заплатила 6764,я посчитала что они должны вернуть 1514,но вернули 300,но это моя ситуация,у вас может быть больше, зависит от срока и не акцыонный ли был кредит
Я

Теперь в нацком буду писать

Писала просто от себя,что пришло на ум.Вы по образцу пишите секономите пару дней
Це Ви на сайт майкредіт писали?

Вітаю! У мене було виплачено ТРИ ТІЛА - та сама відповідь.
Де ж той наш розум був?, коли платили. Знайомий порадив подати заяву для перевірки чи сплачують вони податки з таких пролонгацій, не знаю, чи варто і перспективно(

Де ж той наш розум був?, коли платили. Знайомий порадив подати заяву для перевірки чи сплачують вони податки з таких пролонгацій, не знаю, чи варто і перспективно(
У мене таке ж питання? Я вже не знаю, що варто. Почитаєш, то люди пишуть, що їм повертають чималі переплати, а платили менші суми, ніж я. А тут якась невезуха. Вони й Нацком не чують, їм закони не писані. Сос повинен повернути переплату за відповіддю Нацкому, а недолюдина мені в трубку знову погрожувала й сказала, що нічого віддавати не збираються.

Нет в нацком не писала, майкредит был закрыт,и так как сейчас карантин без работы,вот я и решила им написать на прямую,пощитала и написала на почту.В ответе было указано как правильно написать заявление и сумма переплаты по их мнению, конечно же меньше того что я насчитала.Я все сделала,отправила,пришел ответ ждите в течение 6 дней без учёта выходных,и вот они таки пришли.
Что за бред? Какое МФО признает слово " переплата "?? Тем более, без влиятельных сторон?
Майкредит. Кредит закритий в грудні. Спочатку вони мені написали, що звернення надіслано в юридичний відділ, розглянуть протягом місяця. У вимозі я вказала, що копію надіслала в Нацком. Але думала спочатку цього не робити, але потім все-таки вирішила. Надіслала в Нацком і їм написала, що звернулася туди. МФО, не довго думаючи, відразу вислало довідку, що кредит закритий і боргу немає, а умови мого звернення не підтримують. Ось так. Не думаю, що Нацком допоможе.
А вы не знаете о ликвидации Нацкомфинуслуг? Что мониторингом фин учереждений занимаются Нац Банк?

Останнє редагування:
Что за бред? Какое МФО признает слово " переплата "?? Тем более, без влиятельных сторон?

А вы не знаете о ликвидации Нацкомфинуслуг? Что мониторингом фин учереждений занимаются Нац Банк?
А Ви не знаєте, що МФО НБУ буде займатися з липня?

Може СОСам написать?

Брав у (пило)сос_кредит 2700. Через 200 днів закрив. У сумі все стало більше 12000, з лонгаціями. Признають шо переплатив, є запис розмови, є інфа з убкі (видно що кожен місяць платилось) і з привата.

Попробувать, чі шо))

Учора написала їм, що звернулася в Нацком, так сьогодні й відповідь швидко прийшла, що ні в мене, ні в них боргу немає. Це при тому,що з тіла 5000, оплатила майже 16000. Що робити, не знаю. Вони й в Нацком цю відповідь нададуть. Я просто розчарована й роздавлена несправедливістю. Від Нацкому не чекаю позитивної відповіді. Плакати хочеться.
А чим ви роздавлені? Ато я не зрозуміла

А чим ви роздавлені? Ато я не зрозуміла
Та я вже заспокоїлася. Роздавлена тим, що якою дурепою була, що стільки грошей викинула на вітер, скільки б могла витратити на свою дитину. І тим, що вже, мабуть, і гривні не вдасться повернути.

Це Ви на сайт майкредіт писали?
Да им лично
Може СОСам написать?

Брав у (пило)сос_кредит 2700. Через 200 днів закрив. У сумі все стало більше 12000, з лонгаціями. Признають шо переплатив, є запис розмови, є інфа з убкі (видно що кожен місяць платилось) і з привата.

Попробувать, чі шо))
Пробуйте конечно,я тоже хочу им написать
Нужно было раньше скрин сделать

Вкладення

• Screenshot_2020-05-12-11-40-05-238_ua.privatbank.ap24.webp
    Screenshot_2020-05-12-11-40-05-238_ua.privatbank.ap24.webp
    34.5 Кб · Перегляди: 66
Останнє редагування:
Привет друзья.Я вчера на радостях забыла написать,что пришел мой возврат переплаченных средств по майкредит.Ловите мой образец заявления.выглядит довольно приметивно,но они мне сами его прислали.Деньги вернули в срок указанный в ответе на обращение.Всем удачи.
а вы отправляли по обычной почте? не электронной?

Назад
Угорі