Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Майкредит чи Нацком?В мені написали, що переплат не виявлено, хоча по 2 договорам сума оплат = 2 тілам![]()
МайкредитМайкредит чи Нацком?
ПоздравляюПривет друзья.Я вчера на радостях забыла написать,что пришел мой возврат переплаченных средств по майкредит.Ловите мой образец заявления.выглядит довольно приметивно,но они мне сами его прислали.Деньги вернули в срок указанный в ответе на обращение.Всем удачи.
...Це Ви на сайт майкредіт писали?С тела 3500 заплатила 6764,я посчитала что они должны вернуть 1514,но вернули 300,но это моя ситуация,у вас может быть больше, зависит от срока и не акцыонный ли был кредит
Я
Теперь в нацком буду писать
Писала просто от себя,что пришло на ум.Вы по образцу пишите секономите пару дней
Вітаю! У мене було виплачено ТРИ ТІЛА - та сама відповідь.Майкредит
Де ж той наш розум був?, коли платили. Знайомий порадив подати заяву для перевірки чи сплачують вони податки з таких пролонгацій, не знаю, чи варто і перспективно(Вітаю! У мене було виплачено ТРИ ТІЛА - та сама відповідь.
У мене таке ж питання? Я вже не знаю, що варто. Почитаєш, то люди пишуть, що їм повертають чималі переплати, а платили менші суми, ніж я. А тут якась невезуха. Вони й Нацком не чують, їм закони не писані. Сос повинен повернути переплату за відповіддю Нацкому, а недолюдина мені в трубку знову погрожувала й сказала, що нічого віддавати не збираються.Де ж той наш розум був?, коли платили. Знайомий порадив подати заяву для перевірки чи сплачують вони податки з таких пролонгацій, не знаю, чи варто і перспективно(
Что за бред? Какое МФО признает слово " переплата "?? Тем более, без влиятельных сторон?Нет в нацком не писала, майкредит был закрыт,и так как сейчас карантин без работы,вот я и решила им написать на прямую,пощитала и написала на почту.В ответе было указано как правильно написать заявление и сумма переплаты по их мнению, конечно же меньше того что я насчитала.Я все сделала,отправила,пришел ответ ждите в течение 6 дней без учёта выходных,и вот они таки пришли.
А вы не знаете о ликвидации Нацкомфинуслуг? Что мониторингом фин учереждений занимаются Нац Банк?Майкредит. Кредит закритий в грудні. Спочатку вони мені написали, що звернення надіслано в юридичний відділ, розглянуть протягом місяця. У вимозі я вказала, що копію надіслала в Нацком. Але думала спочатку цього не робити, але потім все-таки вирішила. Надіслала в Нацком і їм написала, що звернулася туди. МФО, не довго думаючи, відразу вислало довідку, що кредит закритий і боргу немає, а умови мого звернення не підтримують. Ось так. Не думаю, що Нацком допоможе.
А Ви не знаєте, що МФО НБУ буде займатися з липня?Что за бред? Какое МФО признает слово " переплата "?? Тем более, без влиятельных сторон?
А вы не знаете о ликвидации Нацкомфинуслуг? Что мониторингом фин учереждений занимаются Нац Банк?
Что за бред? Какое МФО признает слово " переплата "?? Тем более, без влиятельных сторон?
Тут були випадки - деколи від самих МФО, деколи після Нацкому.
А чим ви роздавлені? Ато я не зрозумілаУчора написала їм, що звернулася в Нацком, так сьогодні й відповідь швидко прийшла, що ні в мене, ні в них боргу немає. Це при тому,що з тіла 5000, оплатила майже 16000. Що робити, не знаю. Вони й в Нацком цю відповідь нададуть. Я просто розчарована й роздавлена несправедливістю. Від Нацкому не чекаю позитивної відповіді. Плакати хочеться.
Та я вже заспокоїлася. Роздавлена тим, що якою дурепою була, що стільки грошей викинула на вітер, скільки б могла витратити на свою дитину. І тим, що вже, мабуть, і гривні не вдасться повернути.А чим ви роздавлені? Ато я не зрозуміла
Да им личноЦе Ви на сайт майкредіт писали?
Пробуйте конечно,я тоже хочу им написатьМоже СОСам написать?
Брав у (пило)сос_кредит 2700. Через 200 днів закрив. У сумі все стало більше 12000, з лонгаціями. Признають шо переплатив, є запис розмови, є інфа з убкі (видно що кожен місяць платилось) і з привата.
Попробувать, чі шо))
а вы отправляли по обычной почте? не электронной?Привет друзья.Я вчера на радостях забыла написать,что пришел мой возврат переплаченных средств по майкредит.Ловите мой образец заявления.выглядит довольно приметивно,но они мне сами его прислали.Деньги вернули в срок указанный в ответе на обращение.Всем удачи.
По электронной почтеа вы отправляли по обычной почте? не электронной?
спасибо=))По электронной почте
?спасибо=))