Возврат средств по майкредит. деньги зачислены

• Автор теми Автор теми Natalia20_19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 6K
От мояситуація, попросили виписку,розширену по рахунку. Де буде вказане призначення платежу,саме на їх компані. Але в монобанку, такогонемає, і у виписці є просто пункт "Списання і цифрри".
В самому монобанку кажуть,що якщо оплата проходила через їх сайт, то і виписку вимагати в них. От такі пироги. Поки відправив їм випику,як4а є. Будемо очікувати на їх відповідь
У мене Алекси просили копії всіх оплат, я скинула лише останню, бо більше в Приват 24 не було. Так вони мені знову відповіли, щоб надала всі оплати. Я написала, що звернулася в Нацком і їм повідомила про це. Вони відповіли, що це моє право.

У мене Алекси просили копії всіх оплат, я скинула лише останню, бо більше в Приват 24 не було. Так вони мені знову відповіли, щоб надала всі оплати. Я написала, що звернулася в Нацком і їм повідомила про це. Вони відповіли, що це моє право.
Алексів, слава Богу, в мене немає.
А ці, ну дивні...хоча,якщо бут відвертими,там переплата всього 1000 грн, і то самі кредит закрили, просто так. От був кредит,і немає кредиту.

Просто письмо на электронный адрес,с фото
А я писала вимогу, вказувала суму, вказувала Закони. Тому мою вимогу спочатку відправили в юридичний відділ. Значить, буду чекати відповіді.
Алексів, слава Богу, в мене немає.
А ці, ну дивні...хоча,якщо бут відвертими,там переплата всього 1000 грн, і то самі кредит закрили, просто так. От був кредит,і немає кредиту.
Алексів у мене теж уже немає, але я знайшла останній платіж, де з 6000 тіла віддала 16370. Може, були й пролонгації. Не пам'ятаю. Я не розумію, чому ми повинні надавати докази оплат, якщо у них все є.

Останнє редагування:
Може, хтось знає чи є строк подачі таких заяв? Знайшла в себе кредит за березень 2019 р з кредиту 9500 оплатила більше 18... Чи приймуть її в мфо чи на крайняк в нацком?

Привет друзья.Я вчера на радостях забыла написать,что пришел мой возврат переплаченных средств по майкредит.Ловите мой образец заявления.выглядит довольно приметивно,но они мне сами его прислали.Деньги вернули в срок указанный в ответе на обращение.Всем удачи.
Рада за Вас. Интересно, а по закрытым договорам вернут переплату. Я с ними почти два года. Из 15 моих Мфо они самые адекватные

А какое письмо , скиньте пожалуйста Образец!!!
Привет друзья.Я вчера на радостях забыла написать,что пришел мой возврат переплаченных средств по майкредит.Ловите мой образец заявления.выглядит довольно приметивно,но они мне сами его прислали.Деньги вернули в срок указанный в ответе на обращение.Всем удачи.
Письмо скиньте образец.!! Пожалуйста

Просто письмо на электронный адрес,с фото
Учора написала їм, що звернулася в Нацком, так сьогодні й відповідь швидко прийшла, що ні в мене, ні в них боргу немає. Це при тому,що з тіла 5000, оплатила майже 16000. Що робити, не знаю. Вони й в Нацком цю відповідь нададуть. Я просто розчарована й роздавлена несправедливістю. Від Нацкому не чекаю позитивної відповіді. Плакати хочеться.

Учора написала їм, що звернулася в Нацком, так сьогодні й відповідь швидко прийшла, що ні в мене, ні в них боргу немає. Це при тому,що з тіла 5000, оплатила майже 16000. Що робити, не знаю. Вони й в Нацком цю відповідь нададуть. Я просто розчарована й роздавлена несправедливістю. Від Нацкому не чекаю позитивної відповіді. Плакати хочеться.
Печально конечно,но все же попробуйте в нацком.

Подскажите пожалуйста если я брал 3500 заплатил 7000 в документе что вы мне написали на возврат средтсв какую писать ссуму ? считать от тела тоесть тело 3500 и 50% что они имеют по закону все другое переплата?

Подскажите пожалуйста если я брал 3500 заплатил 7000 в документе что вы мне написали на возврат средтсв какую писать ссуму ? считать от тела тоесть тело 3500 и 50% что они имеют по закону все другое переплата?
тоже очень интересен этот вопрос

Не знаю, що Вам можуть повернути. Але потрібно ще врахувати відсотки за користування кредитом і пролонгації. 50%від тіла - це пеня за просрочення. Я взагалі з тіла 5000 віддала Майкредит майже 16000, вони мені написали, що нічого не винні. Ось так.

Останнє редагування:
Вибачте, трохи не зрозуміла яке МФО Вам таку відповідь надало?

Я з тіла 5000 віддала
Вибачте, трохи не зрозуміла яке МФО Вам таку відповідь надало?
Майкредит. Кредит закритий в грудні. Спочатку вони мені написали, що звернення надіслано в юридичний відділ, розглянуть протягом місяця. У вимозі я вказала, що копію надіслала в Нацком. Але думала спочатку цього не робити, але потім все-таки вирішила. Надіслала в Нацком і їм написала, що звернулася туди. МФО, не довго думаючи, відразу вислало довідку, що кредит закритий і боргу немає, а умови мого звернення не підтримують. Ось так. Не думаю, що Нацком допоможе.

Майкредит. Кредит закритий в грудні. Спочатку вони мені написали, що звернення надіслано в юридичний відділ, розглянуть протягом місяця. У вимозі я вказала, що копію надіслала в Нацком. Але думала спочатку цього не робити, але потім все-таки вирішила. Надіслала в Нацком і їм написала, що звернулася туди. МФО, не довго думаючи, відразу вислало довідку, що кредит закритий і боргу немає, а умови мого звернення не підтримують. Ось так. Не думаю, що Нацком допоможе.
Дякую за відповідь

Назад
Угорі