Вот и я дождалась гостей! Ко мне приехала Готивочка сегодня!

• Автор теми Автор теми Olga66
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 20K
Не надо открывать дверь незнакомцам.И дело не в долгах или там коллекторах.Жулики тоже так *работают*,что б попасть в квартиру.Безопасность еще не кто не отменял.

Ее нет дома.Не живет,мы снимаем.И дверь не открывать.

Я смотрю Вы любитель *хлеба и зрелищ*.
Превышение самообороны почитайте.Коллекторы то отрекутся,типа друга искали,а хозяин квартиры-реально может сесть в тюрьму за нападение,без угрозы для жизни.У них что на лбу печать стоит-каллы?
Не надо шоу.
Это вообще то подстрекательство называется.Не очень красиво,с Вашей стороны.
В дверь Вам могут постучать,кто угодно,а Ваше право открывать или нет.И не страшные ездуны,просто люди в панике ,даже на работу к матери их везут,читала где то в темах,и писал парень

Гроші Всім сделали колаж на мою родственницу.которая ваще никаким боком к моим делам. вот этот *ебок пытался меня напугать, вот что я ответил-" Ну что кукарека,как жизнь? Гостей ждешь? Нам тут както не до тебя было пару дней. Но ты не расслабляйся,мы скоро будем." Через пару дней приходит вот такая байда:

Вкладення

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    9.5 Кб · Перегляди: 76
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    12.2 Кб · Перегляди: 73
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    6.8 Кб · Перегляди: 122
  • Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    3.1 Кб · Перегляди: 73
  • Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    2.4 Кб · Перегляди: 75
В дверь Вам могут постучать,кто угодно,а Ваше право открывать или нет.И не страшные ездуны,просто люди в панике ,даже на работу к матери их везут,читала где то в темах,и писал парень
?% ... куда більше 3,14здуни

Они,уже не просят(только банки иногда)
Банки ще гірші за мфо. Примат - взагалі пітараси... хоча це і так загально відомий факт.
В дружини там кредитка, мусили "роззути" (не пов'язано з мфо) - там платіж обов'язковий треба внести до 25го числа, хоча знімають 1го...
24го був в банку і перепитав - якщо не внесу 25го а 30го - будуть штрафні санкції ?
Відповіли - ні, нічого не знімуть 100500% ... тільки після 1го, якщо не внесений обов'язковий платіж...
Сьогодні жінка зайшла в примат24 і прикуїла ... зняли пару раз з зарплатної і навіть !!!! 46 копійок з старої соціалки :sarcastic:Я в ауї вчергове від цієї конюшні :facepalm:

Банки ще гірші за мфо. Примат - взагалі пітараси... хоча це і так загально відомий факт.
В дружини там кредитка, мусили "роззути" (не пов'язано з мфо) - там платіж обов'язковий треба внести до 25го числа, хоча знімають 1го...
24го був в банку і перепитав - якщо не внесу 25го а 30го - будуть штрафні санкції ?
Відповіли - ні, нічого не знімуть 100500% ... тільки після 1го, якщо не внесений обов'язковий платіж...
Сьогодні жінка зайшла в примат24 і прикуїла ... зняли пару раз з зарплатної і навіть !!!! 46 копійок з старої соціалки :sarcastic:Я в ауї вчергове від цієї конюшні :facepalm:
Примати в мене теж є і, справді не кращі за чмошників

А коли готівка пропонує оплатити тільки тіло? І чи пропонують взагалі?

Примати в мене теж є і, справді не кращі за чмошників
В мене з ними з далеких 2005-2006 "несклалось" ... карти мав, проте кредитний рейтинг ? ? ? ... хоча в ті далекі роки, особливо без "досвіду"... я мав кредитку на 500дол а закрив їх за 1500 :facepalm::facepalm::facepalm: ... чому не було Антиколлектора ... )))

Не надо открывать дверь незнакомцам.И дело не в долгах или там коллекторах.Жулики тоже так *работают*,что б попасть в квартиру.Безопасность еще не кто не отменял.

Ее нет дома.Не живет,мы снимаем.И дверь не открывать.

Я смотрю Вы любитель *хлеба и зрелищ*.
Превышение самообороны почитайте.Коллекторы то отрекутся,типа друга искали,а хозяин квартиры-реально может сесть в тюрьму за нападение,без угрозы для жизни.У них что на лбу печать стоит-каллы?
Не надо шоу.
Это вообще то подстрекательство называется.Не очень красиво,с Вашей стороны.
изучите статью 36 ККУ в части 5, а потом пишите про превышение самообороны...

В мене з ними з далеких 2005-2006 "несклалось" ... карти мав, проте кредитний рейтинг ? ? ? ... хоча в ті далекі роки, особливо без "досвіду"... я мав кредитку на 500дол а закрив їх за 1500 :facepalm::facepalm::facepalm: ... чому не було Антиколлектора ... )))
возможно поэтому потом дали кредиты, тоже теперь хватаются за голову *откуда взялся этот антиколлектор*))))

В мене з ними з далеких 2005-2006 "несклалось" ... карти мав, проте кредитний рейтинг ? ? ? ... хоча в ті далекі роки, особливобез "досвіду" я мав кредитку на 500дол а закрив їх за 1500 :facepalm::facepalm::facepalm: ... чому не було Антиколлектора ... )))
Я,теж думаю,чому,я антиколектор не знайшла ,хоча б літечком 2019.Хоча б тоді я вже не була б міліонерша ? :ahaha:

Не те слово,що досвід.Але,я вдячна ,що завдяки поганому досвіду переоцінила свої цінності
В нашому варіанті воно так і є ... відсіялись в когось "непотрібні" друзі і оточення, хтось став більш фінансово грамотний або юридично підкований ... а хтось просто зрозумів на тлі цього "геморою", що світ набагато більший і кольоровий, аніж постійне шукання коштів для годування утирків ... в кожного по-різному, проте всі однаково отримали цей досвід і відповідні висновки кожен для себе.

Назад
Угорі