Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Відповідь схована в самій назві. З каналізаційного колектора!!))Бляха звідки всі ці муділи взагалі вилазіють?
Добро ніколи не залишається безкарним!!Ахахахаха. Ну з однієї сторони вони навіть добро роблять. Зекам після відсидки дуже важко роботу знайти, а тут вони їх приголублюють і дають роботу, повертають у соціум так сказать.
Зекам після відсидки дуже важко роботу знайти, а тут вони їх приголублюють і дають роботу, повертають у соціум так сказать.

Богдане, будь ласка, не пишіть дурниць. Які зеки? Яка відсидка?Будь ласка, ще раз вас попрошу. Перестаньте писати дурниці. У вас дуже мало досвіду у цій темі, тому краще будьте стримані у своїх висловах, адже форум читають новачки, і ловлять тут кожне словону просто судя по їх манері спілкування це люди низької соціальної значимості і цілком можливо що мають хочаб одну ходочку і місця не столь отдальонні![]()
Вас зрозумів. Потер до біса свої коменти. Дякую за розяснення в майбутньому буду стриманішим у цьому питанні.Будь ласка, ще раз вас попрошу. Перестаньте писати дурниці. У вас дуже мало досвіду у цій темі, тому краще будьте стримані у своїх висловах, адже форум читають новачки, і ловлять тут кожне слово
Колись давно була функція у київстару, де можна було по номеру визначити де саме знаходиться абонент - використовуючи тріангуляцію вишок. Але потім прикрили цю опцію бо це незаконно. От зараз би пригодиласяНастроение сегодня не очень . Решила выудить вчерашнюю крысу ( в мужских штанах) из их укрытия -подвала.
Набрала номер с которого оно звонило и угрожало 063 248 83 87 .
Поднимает трубку, я молчу ,а он "ну ,что ******?" . Молчу дальше ,быстренько кидает трубку. Перезваниваю. Оно не бьерет .Перезваниваю еще ,оно включило переадресацию.
В общем ,обиженка судьбой по имени "Влад" слился. Не хочет больше говорить .
Боится как бы по номеру не определили в каком подвале обитает .
Вычислить можно . И оно этого и испугалось .Колись давно була функція у київстару, де можна було по номеру визначити де саме знаходиться абонент - використовуючи тріангуляцію вишок. Але потім прикрили цю опцію бо це незаконно. От зараз би пригодилася![]()
А еще боится голос свой отсвечивать .Вычислить можно . И оно этого и испугалось .
Ну своїми силами вичислити то дуже не просто. Навіть менти не завжди можуть отримати доступ до інфи.Вычислить можно . И оно этого и испугалось .
Не своїми . Але це вже на крайній випадок. Я не переймаюсь за ці дзвінки ,але те що воно вчора пригрозило матері спалити будинок ..Ну своїми силами вичислити то дуже не просто. Навіть менти не завжди можуть отримати доступ до інфи.
А у меня скачали фото тёти из фб и подписали, что она якобы больная сифилисом и попросила меня, чтоб я взяла кредит на её лечение, а теперь мы просим людей о помощи, чтоб помогли деньгами для закрытия кредита. И самое отвратительное то, что они отправили это фото всем её друзьям у фбА для чего от них все это читать? Есть вполне себе действенное средство смены номера, закрытия соцсетей и т.д. Но это для людей, которые реально хотят радикально решить вопрос, да и к судам морально готовы. А если плодить темы на форуме, то старый тел. номер для этого как раз в теме. Ведь по сути, сами себя изводите и бесплатно в том же помогаете этим отморозкам. И потом... Тимурчик или Артурчик, разница то какая? Они никто и звать их никак, что бы они вам не плели. И вопрос долга или его отсутствия вам всем впоследствии решать не с ними.![]()
От тому треба закривати доступ до друзів у фб, як мінімум. І до стіни також.А у меня скачали фото тёти из фб и подписали, что она якобы больная сифилисом и попросила меня, чтоб я взяла кредит на её лечение, а теперь мы просим людей о помощи, чтоб помогли деньгами для закрытия кредита. И самое отвратительное то, что они отправили это фото всем её друзьям у фб
А якщо людина працює в інтернеті, то як закривати?От тому треба закривати доступ до друзів у фб, як мінімум. І до стіни також.