Fireandice
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5288
- Реакції
- 8617
- Бали
- 678
Fireandice не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та я вже ?Еще не вечер ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та я вже ?Еще не вечер ?
Ти шо збрендилаТа я вже ?
Минус одинТи шо збрендила![]()
Как то для банков маловато, брали по 4 тыс?Ощад, идеа, пумб, моно и альфа, в общей сложности тела около 20000, с мфо сложнее, манивео 10000, милоан10000, егроши5000, майкредит3500, кредиткасса4500,кредит ап 2500, алекскредит6000, глобал8500, вот так я попал, теперь разгребаю
Повезло человеку.У меня минимальный один около 20-тиКак то для банков маловато, брали по 4 тыс?
Та тю я вже тут в мінусі, до наступної такої теми точно не удержусь ?Ти шо збрендила![]()
Я про конкуренціюТа тю я вже тут в мінусі, до наступної такої теми точно не удержусь ?
Хто сказалТа тю я вже тут в мінусі, до наступної такої теми точно не удержусь ?

А ну тут мінус одинЯ про конкуренцію
ТС ? не прямо но натяк понятнийХто сказал![]()
Вообщем сама додумала ?ТС ? не прямо но натяк понятний
Мне хватило с головой и этого) это кредитки былиКак то для банков маловато, брали по 4 тыс?
Ага вор туалетной бумаги)А чё означает ник? Вор Обуховский? Я например, краду деньги, душу, сердца...
Та тут навіть і не думала ?Вообщем сама додумала ?
тююю. я ж адресок спрашивала. игнорит)ТС обідився бо ніхто йому зразу не сказав " Забирай меня скорей, увози за 100 морей, и целуй меня везде, 18 мне уже" ?
Ще може птєнчики якісь появляться тут?
Так напишіть зараз ?тююю. я ж адресок спрашивала. игнорит)
греча тоже есть?)Мне хватило с головой и этого) это кредитки были
Ага
Ага вор туалетной бумаги)
А греча це хто?греча тоже есть?)
ох, уже забыли про карантин) це набор для нього)))А греча це хто?![]()
А+ туалет папірох, уже забыли про карантин) це набор для нього)))
Плохо справила, угутююю. я ж адресок спрашивала. игнорит)
Шо за дискриминация по записи в ЗАГСе?))) Я замужем, но не прокаженная.)))Либерталия, приятно, хорошо если это так. Вы замужем?