Вопрос по возврату переплат

• Автор теми Автор теми Phoenix
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K
У Нацкомфінанс.

Ніяк. Просто чекати відповіді десь місяць. Мені почали приходити через три тижні, але там були відповіді: надайте докази, а там, де був результат - через чотири.
спасибо. интересно, когда звонилки угомонятся?

спасибо. интересно, когда звонилки угомонятся?
Не знаю, у мене таке ж питання. Я хоч і в Нацком писала, але мене вони постійно дзвінками діставали. Добре, що встановлений Труколлер. Сьогодні Кредит каса знову чоловіку дзвонила, він не може не відповідати на незнайомі номери. Головне, я ж його номер не вказувала, як контактний. Просять повернути 6400, те що взяла з відсотками, притому, що вже їм заплатила 9500. Думаю, я їм нічого не винна.

Не знаю, у мене таке ж питання. Я хоч і в Нацком писала, але мене вони постійно дзвінками діставали. Добре, що встановлений Труколлер. Сьогодні Кредит каса знову чоловіку дзвонила, він не може не відповідати на незнайомі номери. Головне, я ж його номер не вказувала, як контактний. Просять повернути 6400, те що взяла з відсотками, притому, що вже їм заплатила 9500. Думаю, я їм нічого не винна.
Вы получили уже ответ от Нацком?

я подала на сайте через елекронне зверння,авторизавалась через пумб банк. написало что звернення відправлено. и больше ничего не пишет. как же контролировать?
оно сначала будет писать отправлено,через несколько дней прийнято в роботу,потом ждать ответ прийдет на почту (если вы просили туда отправить)и будет присвоен номер обращения

оно сначала будет писать отправлено,через несколько дней прийнято в роботу,потом ждать ответ прийдет на почту (если вы просили туда отправить)и будет присвоен номер обращения
так даже нету єтогозвернення в моем кабенете. Отправилось и все изчезло.

Вы получили уже ответ от Нацком?
Отримала відповіді, щоб надала докази. Написала повторно з доказами. Повернула переплату по Кредит плюс, по Гофінгоу списано пеню( ще раніше, ніж прийшла відповідь з Нацкому),яка була 20000 з 2500 тіла, десь 3900 їм заплатила, написали, що винна ще 3800. Це нормально?

Отримала відповіді, щоб надала докази. Написала повторно з доказами. Повернула переплату по Кредит плюс, по Гофінгоу списано пеню( ще раніше, ніж прийшла відповідь з Нацкому),яка була 20000 з 2500 тіла, десь 3900 їм заплатила, написали, що винна ще 3800. Це нормально?
мда

вы что им на почту просто скинули?
нет у них написано, что только через електронне звернення. идетфицировалась через пумб банк. написала и отправила. написало мне в ответ ваше звернення выдправлено и все ничего нету.

нет у них написано, что только через електронне звернення. идетфицировалась через пумб банк. написала и отправила. написало мне в ответ ваше звернення выдправлено и все ничего нету.
Ви його не побачите, якщо писали через сайт Нацкому. Воно відправляється і чекаєте відповіді. Контролювати його не зможете. Якщо через Урядовий контактний центр, то там видно статус. Так було в мене.

Ви його не побачите, якщо писали через сайт Нацкому. Воно відправляється і чекаєте відповіді. Контролювати його не зможете. Якщо через Урядовий контактний центр, то там видно статус. Так було в мене.
[/QU
спасибо. тогда буду ждать ответа.
спасибо тогда буду ждать. правда долго ждать((

в личний кабинет зайдите там будет писать мои зверненя

Переплату попробовать вернуть можно, но не от каждой мфо, и не быстро может быть. Так что в Вашей формулировке

может и не получится)
Здравствуйте,а можете пожалуйста скинуть мне образец письма на возврат средств. [email protected]

Як прикріплювали докази? На який сайт писали? І які докази прикріплювали? Дякую

Урядовий контактний центр. Створюєте особистий кабінет, пишите звернення, там можна прикріпити файли(побачите внизу). Докази - це договір і скріни оплат із особистого кабінету, а ще кріпила lD квитанції. Але думаю, що договору та скрінів оплат буде досить, якщо квитанцій немає.
Якщо писати через сайт Нацкому, то там докази не прикріпите.

Урядовий контактний центр. Створюєте особистий кабінет, пишите звернення, там можна прикріпити файли(побачите внизу). Докази - це договір і скріни оплат із особистого кабінету, а ще кріпила lD квитанції. Але думаю, що договору та скрінів оплат буде досить, якщо квитанцій немає.

Якщо писати через сайт Нацкому, то там докази не прикріпите.
Дякую за пояснення! Все шукала, як додати докази!
Підскажіть,що ви вказували в "Оберіть питання"? Я думаю обрати "Фінансова політика" >"Фінансові установи" та боюсь помилитись

Дякую за пояснення! Все шукала, як додати докази!
Підскажіть,що ви вказували в "Оберіть питання"? Я думаю обрати "Фінансова політика" >"Фінансові установи" та боюсь помилитись Потрібно обрати " Захист прав споживачів"

Назад
Угорі