вони по вихідних працюють, відділ по заборгованості?

• Автор теми Автор теми Дура дурная
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 625

Дура дурная

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
3
Бали
8
Дура дурная не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто знає, вони по вихідних працюють, відділ по заборгованості??? Коли манивео починають родичам звонити???

Хто знає, вони по вихідних працюють, відділ по заборгованості??? Коли манивео починають родичам звонити???
В них нема вихiдних.Менi якось подзвонили в суботу в обiдню пору з досудового вiддiлу мiста Киева :facepalm: .Не Манiвео, КК ,правда.Але в цих жебракiв нема вихiдних. Так само до родичiв можуть почати дзвонити в будь який момент.Якщо знайдуть когось.В мене Манiвео тiльки батька знайшли,здаеться.

Я таку помилку з ними зробила, це просто катастрофа. Кожен день оплату обіцяла, навіть запропонували реструкризацію, але грошей не було. Морозила вчора що була оплата через термінал, і шо чек скину... А що тепер робити не знаю. Прострочка вже більше 20 днів
А Вы теперь если захотите говорить , то скажите , что телефон вчера забыли в пс*х.больнице и кто с ними разговаривал Вы не знаете ! И вообще ничего не брали у них , а если они(мфо) считают , что правы пусть пришлю договор с Вашей росписью !!!

А Вы теперь если захотите говорить , то скажите , что телефон вчера забыли в пс*х.больнице и кто с ними разговаривал Вы не знаете ! И вообще ничего не брали у них , а если они(мфо) считают , что правы пусть пришлю договор с Вашей росписью !!!
Та я збираюся платити їм... Мені саме головне щоб батьки не дізналися. Ну вы серйозно з такими порадами...?? ((

Да, смс шлют и звонят. Ну у меня уже месяц просрочки они звонит только мне. Бывает и в 10 вечера звонят.
в мене до 3 місяців прострочка в манівео то ніхто взагалі незвонить
Post automatically merged:

Та я збираюся платити їм... Мені саме головне щоб батьки не дізналися. Ну вы серйозно з такими порадами...?? ((
я теж так думала, щоб батьки незнали. але так сталося, що реально не було що робити і гроші брати, я не платила і все ж таки нашли номера та позвонили нашли.
Post automatically merged:

і яя вибачася а з ними по іншому ніяк не можна, або вони вас, або ви їх.

Вполне !!! Как они , так и мы ! Вам хочу посоветовать как можно быстрее подготовить родителей ! Доберуться однозначно !!! Не сейчас , так потом !!! Я не хочу Вас пугать , почитайте форум ...и соседи , и прописка никто не остаётся необзвоненный ! Вот сюда зайдите :
Родителям и родственникам

Назад
Угорі