вони мають право це робити?

• Автор теми Автор теми Lori720
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 801

Lori720

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Lori720 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшов приват 13,09,2019 , давай бакланити чому не платите як ви довели до такого , кажу не має роботи, а він мені це ваші проблеми, потім вопроси пішли для чього знімали гроші, в мене заборгованість 10000 тис, він хотів щоб щоб я до 16,09,2019, заплатила 2600, а в мене ну реально ні копійки зараз, так цей "нехороший человек" позичайте,після того як попрощались. Ще від дверец не відійшла як він на двері пісульку наклеїв, народ вони мають право це робити??? і що робити в таких випадках??? Від поліції толку нуль вони поки приїдуть, він уже піде геть. Хто з таким стикався ?? що буде якщо не заплачу?

IMG_20190913_130432.jpg

Lori720, они имеют право прийти, постучать в дверь и понюхать коврик у порога. Все остальное - их амбиции и не совсем законные (а по большому счету совершенно незаконные) действия.

Lori720, они имеют право прийти, постучать в дверь и понюхать коврик у порога. Все остальное - их амбиции и не совсем законные (а по большому счету совершенно незаконные) действия.
Вот особенно слова.... понюхать коврик у порога меня..... впечатляет

Они только золоженное имущество могут, по решению суда, выставить на продажу. А по потребительскому ничего не могут, даже через суд. ?
Жаль, что видео не сняли... ?☹️?

Назад
Угорі