Fotina
Форумчанин
- Дописи
- 462
- Реакції
- 450
- Бали
- 443
Fotina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Четверо?Нас вже троє!!!!)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Четверо?Нас вже троє!!!!)))))
ЗвичайноЗгідні на зустріч?
Вже 6, навіть 7))....Звичайно
Моя хороша !!!Люди, відгукніться!!! Разом, дійсно легше, простіше! Ми допоможемо справитись з страхом, подолати сумніви, підтримаємо морально. Якщо захочете - зустрінемось!
Бізз питань))))))ПАННОЧКА, можна я одним глазком гляну тутички
Маю велику кількість різноманітних методів впливу)))))))ПАННОЧКА, відкрий тайну,як ти то все встигаєш?
Поки що не відкликалися(окрім Лєни)))А є ще хтось з Володимира?
Це довга процедура))) не. Все так робиться швидко,як хотілося б..(((А от мені цікаво якщо написати в поліцію на всі шараги що я ніде нічого не брала а вони дзвонять всім що буде???
А доведуть що я брала?Це довга процедура))) не. Все так робиться швидко,як хотілося б..(((
Привіт)Я також з Волині.Привіт!!!
Зараз багато нових людей на форумі. Я шукаю зі своєї області,щоб допомагати, підтримувати один одного!!!!
Не будьте одинокі!!!
Ви не одні!!!......
Тут багато є нюансів, якщо прикріпляли своє фото з паспортом або в телефонному режимі підтверджували кредити, то краще не соватись в поліцію з такими заявами.А доведуть що я брала?
Привіт так приємно усвідомлювати що я не одна тут такаПривіт)Я також з Волині.
Нас таких багато(що звичайно сумно), проте з них велика частина не знають про даний форум і залишаються на одинці в боротьбі з шарагами.Привіт так приємно усвідомлювати що я не одна тут така
А звідки саме?Нас таких багато(що звичайно сумно), проте з них велика частина не знають про даний форум і залишаються на одинці в боротьбі з шарагами.