Военное положение и кредит касса

• Автор теми Автор теми Swet
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 142
  • Перегляди Перегляди 16K
Доброго ранку! Як у вас справи з ними? Чи турбують оточення? Чи запропонували щось цікаве?
звонят по всем кого найдут, особо ничего не предлогают, ну они у меня в спаме, а в вайбер еще не писали

звонят по всем кого найдут, особо ничего не предлогают, ну они у меня в спаме, а в вайбер еще не писали
Ого( це зараз у військовий час дзвонять до третіх осіб? В мене поки не дзвонили, але якщо так, то скоро також почнеться(

Ого( це зараз у військовий час дзвонять до третіх осіб? В мене поки не дзвонили, але якщо так, то скоро також почнеться(
да, сейчас звонят, соберу деньги, пойду к ним в офис, передам лично

У вас скільки просрочка
З початку військового стану
Напишіть мені в ЛС

Дзвонять поки що тільки мені, і от сьогодні мала знов розмову з неадекватом.Війна ніяк не впливає на їх "договір" і ви маєте не писати скарги, а думати тільки про те в кого позичити гроші щоб нам заплатити. Сьогодні просто зобовьязані, кажу ви не маєте права щось вимагати, а ми не вимагаєм?‍♀️
Кажу в мене друзі на фронті, захищають таких як ви щоб могли звонити і вимагати ., то нема в кого позичати. Питаю в нього а чого ви не не фронті, на що він мені а ви чого не на війні))) я кажу я дівчинка, то й що.
Звідки вони тих баранів беруть, там що кастинг?

Дзвонять поки що тільки мені, і от сьогодні мала знов розмову з неадекватом.Війна ніяк не впливає на їх "договір" і ви маєте не писати скарги, а думати тільки про те в кого позичити гроші щоб нам заплатити. Сьогодні просто зобовьязані, кажу ви не маєте права щось вимагати, а ми не вимагаєм?‍♀️
Кажу в мене друзі на фронті, захищають таких як ви щоб могли звонити і вимагати ., то нема в кого позичати. Питаю в нього а чого ви не не фронті, на що він мені а ви чого не на війні))) я кажу я дівчинка, то й що.
Дзонять майже щодня.
Вимагають, хоть щось.
Написала на них скаргу в НБУ, плюс їм пишу на пошту, в договорі є пункт про незалезні від нас обставини. Реакції нуль.
Сказала, що подам до суду, всі розмови також записую. Все відправила зі скаргою.

Дзонять майже щодня.
Вимагають, хоть щось.
Написала на них скаргу в НБУ, плюс їм пишу на пошту, в договорі є пункт про незалезні від нас обставини. Реакції нуль.
Сказала, що подам до суду, всі розмови також записую. Все відправила зі скаргою.
Я їм теж писала скаргу, то одного місця взагалі. Ніякої реакції, фінскарга теж писала. Треба ще в нбу.
Саме цікаве, каже ми не вимагаємо і одразу сьогодні Ви зобов'язані внести 1000 чи 1500.,ідіть і думайте в кого позичити. Кажу ви взагалі з глузду з'їхали, війна на дворі. А після ракетних обстрілів що були на вихідних то взагалі хз що і як буде далі. Але там дуби тупоголові
Дзонять майже щодня.
Вимагають, хоть щось.
І яке відношення Ви і ваш кредит має до ракетних обстрілів ?‍♀️?‍♀️?‍♀️
Ідіть позичайте)) вы мали внести платіж свій ще 1.03.
Кажу вы в курсі що відбувалося в киеві в березні, каже ні я не слідкую за ситуацією... Як то кажуть "занавес"

Останнє редагування:
Я їм теж писала скаргу, то одного місця взагалі. Ніякої реакції, фінскарга теж писала. Треба ще в нбу.
Саме цікаве, каже ми не вимагаємо і одразу сьогодні Ви зобов'язані внести 1000 чи 1500.,ідіть і думайте в кого позичити. Кажу ви взагалі з глузду з'їхали, війна на дворі. А після ракетних обстрілів що були на вихідних то взагалі хз що і як буде далі. Але там дуби тупоголові

І яке відношення Ви і ваш кредит має до ракетних обстрілів ?‍♀️?‍♀️?‍♀️
Ідіть позичайте)) вы мали внести платіж свій ще 1.03.
Кажу вы в курсі що відбувалося в киеві в березні, каже ні я не слідкую за ситуацією... Як то кажуть "занавес"
Ніхто нічого, нікому не должен.
Нехай свої договора читають.
cyku, самі десь по підвалах сидять і розказують, хто кому повинен платити.

Ніхто нічого, нікому не должен.
Нехай свої договора читають.
cyku, самі десь по підвалах сидять і розказують, хто кому повинен платити.
Впевнена що по підвалах, і хз в яких містах ще. Якщо воно не в курсі які події в Києві і взагалі в Україні, то про що там говорити.

Сьогодні теж мені дзвонили. Кажу я волонтёр, головне зараз перемога а потім будемо вирішувати. Так вони мені головне зараз у вас має бути повернути нам кошти, а перемога то таке. Я в шоці від цих гнид!!!!
Їх треба всіх на війну, всіх звонілок

Сьогодні теж мені дзвонили. Кажу я волонтёр, головне зараз перемога а потім будемо вирішувати. Так вони мені головне зараз у вас має бути повернути нам кошти, а перемога то таке. Я в шоці від цих гнид!!!!

Їх треба всіх на війну, всіх звонілок
Так так, вони так і кажуть головне для вас і все про що ви маєте думати, це як повернути кошти. Війна, ракетні обстріли і все інше то фігня. А коли запитуєш чого він не на війні, то ображається

Больше года просрочка ,уже отдали на прозвон кредит експресс ,начали в апреле звонить не пойму вообще кто ,номер сменила ,звонят на новый ,представились кредит експресс ,якобы сотрудничают с кредит касса ,долго спорила с ними на каком основании звонят ,таких не знаю вообще ,тоже девчонка молодая начала мне рассказывать что я должна ,а я беременная нахожусь в Донецкой области ,тут блин страшно что рожать в подвале придется,а она мне допрос устроила "а что муж не помогает ,а родители не помогают ?" Отчитайся ещё перед ними.
Но самое эпичное ,что она мне весь разговор доказывала ,что я выехала на Западную Украину,у них такая информация,откуда они это берут непонятно,я сидя в Донецкой области слушала "зачем вы врёте ,вы же выехали" ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️
По их мнению на западной Украине нет войны или что.

Больше года просрочка ,уже отдали на прозвон кредит експресс ,начали в апреле звонить не пойму вообще кто ,номер сменила ,звонят на новый ,представились кредит експресс ,якобы сотрудничают с кредит касса ,долго спорила с ними на каком основании звонят ,таких не знаю вообще ,тоже девчонка молодая начала мне рассказывать что я должна ,а я беременная нахожусь в Донецкой области ,тут блин страшно что рожать в подвале придется,а она мне допрос устроила "а что муж не помогает ,а родители не помогают ?" Отчитайся ещё перед ними.
Но самое эпичное ,что она мне весь разговор доказывала ,что я выехала на Западную Украину,у них такая информация,откуда они это берут непонятно,я сидя в Донецкой области слушала "зачем вы врёте ,вы же выехали" ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️
Та хоть за границей, их вообще это не должно волновать и вы не обязаны отчитываться где вы. Военное положение во всей стране., и ракета может прилететь в любой регион.
Думаю не стоит искать объяснений этим звонарям, там ни мозга, ничего вообще нет

Оффтоп
виїжджайте заради всього святого на захід чи в центр чи хоч кудись

Я теж їм мозги вікомпастірував по повній, і про війну, і чого в березні не звонили, і т і. Взагалі відбиті.Поки ці cyku не включили нарахування відсотків. Змирився, почав платити(300 грн) при щоденних нарахуваннях.зразу прийшло смс, про акцію. Дали часу місяць на тіло(2000) +300. Сказали на нарахування не звертати уваги. Сплатив 10 платежами, і закрили. Просрочка була десь з нового року.

Дзонять майже щодня.
Вимагають, хоть щось.
Я також подавала на них скаргу до НБУ, всеодно наярюють по 10_20 разів на день , я з ними не спілкуюсь , бережу свою нервову систему

Назад
Угорі